2 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς λόγια από εμάς γιατί καιρό τώρα τα γράφαμε


Από mail αναγνώστη μας
Ανοικτή επιστολή  από κομματικά στελέχη της ΝΟΔΕ Β  Πειραιά προς  τον πρόεδρο της Ν.Δ


κ.Πρόεδρε. 

Γνωρίζοντας τον αγώνα που κάνετε για την σωτηρία της Ελλάδας και την αναδιοργάνωση της Ν.Δ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το δύσκολο έργο σας .
Κ. Πρόεδρε υπάρχουν κάποιοι περιφερόμενοι  υποφ. Πολιτευτές...

  ανά την Ελλάδα ,και δηλώνουν ότι έχουν τη σιωπηρή σας στήριξη η έγκριση  σας η την στήριξη του κόμματος ,αυτό το καταλαβαίνουμε . Όπως επίσης  εμείς τα κομματικά στελέχη γνωρίζουμε το καταστατικό και τις διατάξεις που προβλέπουν την ανάδειξη των υποψήφιων βουλευτών μας .
Σήμερα στη εκδήλωση για την κοπή της πίτας στην ΝΟΔΕ Β !Πειραιά συνέβησαν τραγελαφικά πράγματα που σας εκθέτουν ,και για το λόγο αυτό εμείς τα κομματικά στελέχη  οφείλουμε να σας ενημερώσουμε , για δική σας προστασία .

Στην κοπή της πίτας η πρόεδρος της ΝΟΔΕ  κ. Πολυξένη  Γεωργατσέλη , προσφώνησε....

Εκκολαπτόμενους υποψήφιους  πολιτευτές  που ούτε εσείς έχετε επιτρέψει δίνοντας έγκριση σε κανέναν από όσο γνωρίζουμε .

Το θέμα αυτό είναι σοβαρό και έχει δημιουργήσει σοβαρούς τριγμούς στην Β! Πειραιά ,εδώ θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι το γεγονός αυτό έγινε  με κεντρικό ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Μαρκόπουλο και όχι μόνο  όλα αυτά παρουσία του γραμματέα οργανωτικού κ. Ζωντανού και αναπληρωτή κ. Παρά .
Κ. πρόεδρε όταν υπάρχει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  και παρουσία του κ. Ζωντανού προσφωνούνται υποψήφιοι εκκολαπτόμενοι βουλευτές χωρίς να έχει δοθεί τέτοια εντολή από μέρους σας…. σας «ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΩΡΘΩΤΑ»  έκτος και αν όλα αυτά γίνονται με την δική σας  ανοχή ,και τους στείλατε στην Β Πειραιά για να ειπωθούν ονόματα που θα προκύψουν στις επερχόμενες εκλογές .

Κ. πρόεδρε κάποιος από τους παρευρισκόμενους βουλευτές αποχώρησε με δυσφορία καθώς και αρκετά κομματικά στελέχη  σε ένδειξη διαμαρτυρίας .

Κάνοντας αρκετές προσπάθειες κατά το παρελθόν να φωνάζουμε διακριτικά ότι υπάρχει πρόβλημα σοβαρό σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή που με βάρβαρο τρόπο έχει χτύπησε η κρίση και έχει το μεγαλύτερο μέρος φτωχολογιά  κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα .

Τα κομματικά στελέχη αυτά που έδωσαν μάχη στις εσωκομματικές εκλογές για να γκρεμίσουν τα τζάκια και τα βιλαέτια έχουν αποστασιοποιηθεί και την θέση τους έχουν καταλάβει αυτοί που τότε σας έβριζαν και που δεν θα διστάσουν να το ξανακάνουν .

Ερωτώ λοιπόν κ. πρόεδρε έτσι θα πάμε όποτε πάμε σε εκλογές ;με μια πρόεδρο να κάνει την γραμματέα του εκκολαπτόμενου υποψήφιου , τις περισσότερες Τ.Ο  κλειστές  η να υπολειτουργούν ;

Η την γραμματεία οργανωτικού να παριστάνει τον φανοστάτη στην κυρία… έλεος  πια ....

Με εκτίμηση , κομματικά στελέχη  της Β ! Πειραιά


Υ.Γ  Τα Αυτιά δεν είναι μόνο για να ακούμε είναι και για να τα τραβάμε !!