25 Οκτωβρίου 2014

Ήταν ένας και τον έλεγαν «Μπουλουφίδι»!!!!!




Συνηθισμένο φαινόμενο τις μέρες μας να κυκλοφορούν  τέτοια άτομα με πολλαπλές ιδιότητες και ασχολίες  κατά δήλωση του  επάγγελμα  Συνδηκα(ληστής)
Αυτός ο τύπος εμφανίζεται στις λαϊκές της Αττικής πουλώντας υποδήματα και παντόφλες βεβαία όλα αυτά πρέπει να υπάρχουν στον πάγκο του για να τραβήξει την κουρτίνα????
Το ΣΔΟΕ έχει ποτέ ασχοληθεί με τέτοιους τύπους που μπαίνω βγαίνουν  σε υπουργία και καταγγέλλουν τους μη καταβάλλοντες????????..........
 

Άκου καλά κ. συνδηκα(ληστή) έχεις κάνει μεγάλο κακό σε πολλούς μεροκαματιάρηδες στις λαϊκές αγορές  και καλά κάνεις αφού βρίσκεις πρόσφορο έδαφος .
Ο αρμόδιος υπουργός και οι διευθυντές που αναφέρεσαι το γνωρίζουν; Γιατί πρόσφατα δια λαλείς ότι κατόπιν δικών σου πιέσεων πάρθηκε δυο μηνών παράταση για την εφαρμογή του 4264/14.
Κάποιοι θα πρέπει να μάθουν ότι γνωρίζουμε τα πάντα και να σταματήσουν να σου επιτρέπουν να μπαινοβγαίνεις στα γραφεία τους γιατί  θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα .
Αυτό όμως που έκανες την πέμπτη στην Σαλαμίνα να θυμάσαι οι ντόπιο πελάτες σου δεν θα το ξεχάσουν , τι κέρδισες ρε βρομερό φίδι με την ενέργεια σου αυτή  που κατέστρεψες δυο οικογένειες  βάζοντας τους 5000 ευρώ  στον κάθε ένα από αυτούς .
Ένα σου λέμε μπουλοφίδη  έχεις κάνει μεγάλη ζημιά στον χώρο, που άλλη συνάδελφοι χρόνια έκτιζαν λιθαράκι - λιθαράκι διεκδικώντας για τους επαγγελματίες συναδέλφους τους ένα καλύτερο μέλλων , άλλα τι περιμένεις από έναν σαν και εσένα όταν σκάβεις το λάκκο αυτού που σε έκανε συνδικαλιστή ; μέσα ο ίδιος θα πέσεις
Οι συνάδελφοι σου πλέων σε έχουν μάθει πολύ καλά και άλλα ψέματα δεν μασάνε όπως και εμείς . άνεμους έσπειρες μπουλουφίδη θύελλες θα θερίσεις …..!!!!!!