27 Νοεμβρίου 2014

Σε αυτόφωρη διαδικασία ο εντεταλμένος για τις Λαϊκές δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού;;


Την παραμονή του Αγίου Στυλιανού στο ομώνυμο πανηγύρι του Δήμου Κορυδαλλού μετά από καταγγελία μικροπωλητή ότι ήθελαν να εισπράξουν το αντίτιμο χωρίς να του δώσουν παραστατικό διπλότυπο από το τμήμα εσόδων του Δήμου Κορυδαλλού στην αστυνομία διενεργήθηκε έλεγχος στους πάγκους των πανηγυριού και λόγω έλλειψης διπλοτύπων πήγαν στην αυτόφορη διαδικασία ο "Πρόεδρος" των μικροπωλητών και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας ο κ. Ηλίας Κοσμίδης;....


Αν αληθεύει το γεγονός που πληροφορηθήκαμε από μικροπωλητές ότι η επιτροπή του πανηγυριού λόγω οικονομικής στενότητας τους είπε να στήσουν και μετά να εισπράξει ο Δήμος τότε μιλάμε για "εγκληματική" οικονομική πράξη διότι τα έσοδα δεν ανήκουν σε καμία διοίκηση Δήμου αλλά στους δημότες και η τυχόν μη είσπραξή τους είναι σαφέστατη παρανομία!

 Στην δημοτική σας ομάδα είναι και μια καινούργια δημοτική σύμβουλός σας η οποία έχει χώρο εστίασης στα πανηγύρια και θα έπρεπε να τα γνωρίζει καλά όλα αυτά και να προστατέψει τον εαυτό της, τα μέλη της επιτροπής και φυσικά την διοίκηση που ανήκει και τον Δήμαρχο που εκπροσωπεί στις θέσεις που καταλαμβάνει.

Επειδή μιλάμε για οικονομική ύφεση, γιατί πριν από δυο έτη που είχε έρθει με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου οικονομικών κ. Χριστοφορίδη πρόταση για μείωση, τότε με σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης, στην ποιότητα ζωής σε περίοδο οικονομικής καταστροφής της κοινωνίας μας και φυσικά και των μικροπωλητών, απορρίφθηκε με πρόταση του κ. Γουρδομιχάλη  στην ποιότητα ζωής η οικονομική ελάφρυνση των μικροπωλητών στα πανηγύρια του Δήμου Κορυδαλλού! 

Τέλος κύριε Δήμαρχε επειδή γνωρίζουμε την ποιότητα του χαρακτήρα σας πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και φυσικά μιλάμε για παράβαση καθήκοντος και εκπτώσεις από το αξίωμα ακόμα και του δημοτικού συμβούλου στους υπαίτιους διότι κάποια στιγμή πρέπει να μπουν όλα στη θέση τους!
 
Η τιμωρία δεν είναι κακή όταν πρόκειται να θωρακίσει την νομιμότητα, να προειδοποιήσει αντίστοιχα φαινόμενα και ασφαλώς να κρατήσει ψηλά την εικόνα του Δημάρχου Κορυδαλλού ως πρόσωπο αλλά και ως θεσμό διότι είσθε ο πρώτος πολίτης της πόλης σας.