28 Νοεμβρίου 2014

Νέος πρόεδρος του ΣΠΑΠ εξελέγη ο Βλάσσης Σιώμος – ΒΙΝΤΕΟ




Όπως ήταν αναμενόμενο, σήμερα το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Πεντέλης στη συνεδρίαση των εκπροσώπων των δημοτικών συμβουλίων των δήμων, που συμμετέχουν στο Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπτυξη του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος ως νέος πρόεδρος του ΣΠΑΠ....

 Η υποψηφιότητα του κ. Σιώμου που ήταν και η μοναδική, συγκέντρωσε την αποδοχή απ’ όλα τα παραβρισκόμενα μέλη (ένα ψηφοδέλτιο ακυρώθηκε, από λάθος όπως ειπώθηκε).
Επίσης, σήμερα εξελέγησαν ο νέος αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Θανάσης Κρητικός από το Διόνυσο και τα τέσσερα νέα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας που είναι ο Παναγιώτης Λάμπρου από την Αρτέμιδα, ο Γιάννης Μπούσουλας από τον Μαραθώνα, ο Στέφανος Τσιπουράκης από το Μαρούσι και ο Ηλίας Γιαννακάκος από το Μαρούσι.
Μετά την εκλογή του νέου προέδρου, ο Βλάσσης Σιώμος έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα της «Θ».
Αποκλειστικές δηλώσεις στη «Θ» έκαναν τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου και απερχόμενος πρόεδρος του ΣΠΑΠ για δυο συνεχείς θητείες Γιώργος Πατούλης, όσο και ο δήμαρχος Πεντέλης και πρώην πρόεδρος του ΣΠΑΠ, επί πέντε συνεχείς θητείες Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης.