26 Νοεμβρίου 2014

Καφενείο ο Ο.Λ.Α.Α.




 Μετά από την παράταση που "γενναία" κατάφερε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάκης Γιακουμάτος του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Αττικής ώστε να ολοκληρωθούν οι λειτουργικές διαδικασίες του Οργανισμού και οι εκκρεμότητες των πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών, ο Πρόεδρος του οργανισμού κ. Νίκος Αμανατίδης συνεχίζει το ίδιο τροπάριο βάζοντας δήθεν για διαφάνεια όλους τους Προέδρους των λαϊκών αγορών μέσα στο Δ.Σ.!....



Αυτό είναι κατά παράβαση του νόμου διότι όλοι αυτοί οι κύριοι παρεμβάλλονται, βλέπουν την ημερήσια διάταξη πριν το συμβούλιο και σημειώνουν τις επιθυμίες τους και γενικά γίνεται ένα μπάχαλο που υποβαθμίζει το θεσμό του Προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου και εν γένει τον ίδιο τον Οργανισμό καθώς παράλληλα "εκθέτει" και τον υφυπουργό που τους στηρίζει για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς λόγους! 

Αν ήθελε τη διαφάνεια ο Πρόεδρος να δώσει εντολή να αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ο.Λ.Α.Α. όλες οι αποφάσεις και ενέργειες του Δ.Σ. ώστε να δημοσιεύονται και στον οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να τις γνωρίζει και πολύ δε περισσότερο στο σύνολο των πωλητών ώστε να σταματήσουν να παριστάνουν τους παράγοντες οι διάφοροι πρόεδροι και οι παρατρεχάμενοι  τους! 

Ασφαλώς το πιο σημαντικό είναι ότι η Ομοσπονδία των επαγγελματιών πωλητών που διαθέτει σε αυτό το Δ.Σ. δύο αντιπροσώπους τον κ Αντώνη Τριανταφυλλόπουλο τακτικό και τον κ. Δημήτρη Μουλιάτο αναπληρωματικό ( διότι αντικαθιστά τον κ. Μανώλη Γεωργακάκη) γιατί πρέπει σε κάθε συνεδρίαση να παραβρίσκεται και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους κ. Κώστας Κακαράντζας εφόσον εκπροσωπείται από 2 μέλη? 

Μήπως δεν τους έχει εμπιστοσύνη ή θέλει να είναι ο ίδιος αλλά δεν έχει την "δυνατότητα" να πάει? Το θέαμα όπως καταλαβαίνεται είναι ότι η εικόνα του Δ.Σ. θυμίζει καφενείο παρά διοικητικό συμβούλιο ενός τέτοιου σοβαρού οργάνου με χιλιάδες πωλητές! Την επόμενη θα γράψουμε ποιοί πρόεδροι εμφανίζονται ότι ελέγχουν τον οργανισμό και το παίζουν και σκληροί (αγνοώντας ότι τους φωνάζουν  ΒΙΤΑΜ) !!!