20 Δεκεμβρίου 2014

Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ



Όπως όλοι οι σοβαροί και νοήμονες άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι η θεατρική παράταση με πρωταγωνιστή τον Χαϊκάλη και γκεστ σταρ τον Πάνο Καμμένο πρόκειται για μια κακοστημένη παγίδα που οργάνωσαν κύκλοι της Κουμουνδούρου που ευαγγελίζονται νέα ήθη και φυσικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων που γνωρίζουμε το ήθος τους....

Αν καθίσουμε να βάλουμε κάτω τα πράγματα και τα πρόσωπα θα αντιληφθούμε το μέγεθος της γελοιότητας αλλά και της σκευωρίας που κάποιοι θέλουν να μετατρέψουν σώνει και καλά σε σκάνδαλο. Κατ' αρχάς ας δούμε ποιος είναι ο Αποστολόπουλος.
Χαρακτηρίζεται απ' όσους τον ξέρουν σε «γυρολόγο» των κομμάτων. Ήταν σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου, είχε και γραφείο μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλά κανείς δεν ξέρει πώς πληρωνόταν και από ποιους. Φέρεται να έδινε report στον πρόεδρο για διάφορα οικονομικά θέματα. Λένε ότι όταν το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία ζήτησε να γίνει μεγαλοτραπεζίτης αλλά δεν του έκαναν τη χάρη οπότε μεταπήδησε στη ΝΔ. Φημολογείται ότι «κάρφωσε» στον Πάνο Καμμένο την υπόθεση των CD' S, των παιχνιδιών δηλαδή που φέρεται να έκανε η οικογένεια Παπανδρέου αλλά που ποτέ δεν αποδείχθηκε τίποτε. Όμως, ο Καμμένος τον «αγάπησε» πολύ και εκτίμησε τις υπηρεσίες του Αποστολόπουλου ο οποίος στην πιάτσα πλάσαρε τον εαυτό του ως στέλεχος funds, της Deutsche Bank κ.λπ.
Τον πήρε μαζί τους στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον θεωρούσε μεγάλο οικονομικό σύμβουλο με αποτέλεσμα να τον έχει στις συναντήσεις με τον Τσίπρα και άλλους Συριζαίους. Δηλαδή η Κουμουνδούρου γνώριζε καλά ποιος είναι ο εν λόγω κύριος. Πρώτο δεδομένο λοιπόν: Ο Αποστολόπουλος ήταν δεξί χέρι του Καμμένου και τον ήξεραν καλά στο περιβάλλον του Τσίπρα.
Ο κ. Αποστολόπουλος, εμφανιζόταν ως αντιμνημονιακός και έγραφε μάλιστα με το ψευδώνυμο Δευκαλίων στο περιοδικό Hot Dog, του γνωστού δημοσιογράφου και Συριζαίου Κώστα Βαξεβάνη. Δεύτερο δεδομένο δηλαδή. Το φιλαράκι του κ. Βαξεβάνη, που έχει πολλά στην πλάτη του και ακούγονται ακόμη περισσότερα, τον είχε (έμμισθο άραγε;) να του γράφει αντιμνημονιακές ανοησίες. Σας παραθέτουμε δύο links από κείμενά του συγκεκριμένου κυρίου (www.koutipandoras.gr, www.koutipandoras.gr).

Λέει ο Βαξεβάνης ότι τον έδιωξε γιατί του είχε πει να του σβήσει δάνεια και ο... αδέκαστος δημοσιογράφος αρνήθηκε.
Τρίτο δεδομένο: Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση; Από τον γνωστό υποστηρικτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον ζάμπλουτο γελωτοποιό κ. Λάκη Λαζόπουλο. Δηλαδή 15 ημέρες από την υποτιθέμενη απόπειρα, οι εμπλεκόμενοι δεν έλεγαν κουβέντα, τους πίεζε ο εισαγγελέας αλλά την αποκάλυψη εντελώς τυχαία την έκανε ο Λαζόπουλος, γνωστός για τα φιλοσυριζαίικα αισθήματά του.
Ο Αποστολόπουλος απάντησε στον Καμμένο και τον Χαϊκάλη και δεν έχει νόημα να πούμε τίποτε άλλο. Μόνο ότι ο κύριος αυτός έλεγε ότι έχει δουλέψει και στην τράπεζα Πειραιώς, όμως αυτό δεν είναι ακριβές. Υπήρχε ένας Αποστολόπουλος, στέλεχος στην τράπεζα ο οποίος όμως έχει πεθάνει εδώ και χρόνια. Ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Αποστολόπουλος, μια δυο εξωτερικές δουλειές έκανε και άλλο τίποτε.