19 Δεκεμβρίου 2014

Από τους άδειους «κουμπαράδες» του ΣΥΡΙΖΑ, στους «εθνικούς γελωτοποιούς» των ΑΝΕΛ



Τελικά δεν γλιτώνουμε στη χώρα αυτή από τους γελωτοποιούς που έχουν εισχωρήσει και στην πολιτική ζωή του τόπου. Αφού δεν πέρασαν οι αστειότητες του Σκουρλέτη, της Ξουλίδου και του Καμμένου για «κουμπαράδες» και χρηματισμούς, είπαν να πάρουν το ρόλο τους και οι πραγματικοί κωμικοί. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ή αριστερός με μπουκωμένο στόμα όπως λένε στην πιάτσα και ο εθνικός γελωτοποιός του 50-50 που έγινε και βουλευτής στις τάξεις των ψεκασμένων, ο Παύλος Χαϊκάλης....

«Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική. Μου έδιναν από 2 μέχρι 3 εκατομμύρια για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσθέτοντας μάλιστα πως έχει δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών.
Τη «βόμβα» έριξε πρώτα ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος μίλησε αρχικά στον ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών, προσθέτοντας μάλιστα πως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει!
Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός έδωσε το όνομα αυτού του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος λίγο μετά το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.
«Έχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.
«Έχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε» σημείωσε ο Λαζόπουλος.
Αυτά είπε η συμμαχία των κωμικών που διεκδικεί πλέον με αξιώσεις το βραβείο Όσκαρ των καλύτερων ηθοποιών αστείας ταινίας της χρονιάς. Θα μπορούσαν να είναι ο «Χοντρός και Λιγνός» ή γιατί όχι ο Θανάσης Βέγγος και ο Νίκος Σταυρίδης. Αν δεν ήταν πολύ σοβαρά τα όσα λένε για να δημιουργήσουν κλίμα, θα μπορούσε να γυριστεί και σε επιθεώρηση να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας να σπάμε πλάκα στο θέατρο. Κι όμως, ο φίλος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαζόπουλος, αποφάσισε να ξαναβγεί στο προσκήνιο χρησιμοποιώντας τον… Μίμη του 50-50. Και τι ωραία πλάκα σπάσαμε πρωί – πρωί. Μετέτρεψαν την εκπομπή του Παπαδάκη και Δελφινάριο.
Ονόματα κύριοι έχετε; Αποδείξεις έχετε; Ή ρίχνετε λάσπη κι όποιον πάρει ο χάρος;
Βεβαίως ο Τ. Κουίκ (για να συμπληρωθεί ο θίασος) είπε ότι το πρόσωπο που προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη φέρεται να λέγεται Γιώργος Αποστολόπουλος, να είναι τέως τραπεζικός υπάλληλος και τώρα ανεξάρτητος επιχειρηματίας στο χώρο των συναλλαγών.
Ο Χαϊκάλης φέρεται να είπε επίσης ότι τον κατέγραψε στην πρώτη τους συνάντηση αλλά μετά δεν εμφανίστηκε σε νέο ραντεβού.
Δηλαδή μιλάμε για δωροδοκία – παρωδία. Σαν κι αυτήν την Ξουλίδου που την δωροδόκησαν μέσω facebook. Μα είναι αυτά σοβαρά πράγματα; Κάποιος είπε κάτι, θα έδινε 2 – 3 εκατομμύρια και άλλα τέτοια κουραφέξαλα. Έχουν αποδείξεις όπως όταν πιάστηκε ο Τομπούλογλου; Αν όχι καλύτερα να σιωπούν.
Διότι και ο εισαγγελέας που ερεύνησε την υπόθεση αποφάνθηκε ότι μάλλον πρόκειται για αστείους ισχυρισμούς. Αλλά ας περιμένουμε την τελική κρίση της δικαιοσύνης. Μέχρι τότε λίγη σοβαρότητα.
Και καλά ο κ. Λαζόπουλος τόσα χρόνια μας περνάει για… Χαζόπουλους και μας πουλάει επαναστατικό χόρτο; Ο Χαϊκάλης, αυτή η σπουδαία προσωπικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου τι θέλει; Λίγα ακόμη λεπτά δημοσιότητας πριν τον ξεχάσει και ο περιπτεράς της γειτονιάς του; Ή μήπως βλέπει ότι τα σκούρα έρχονται για το κόμμα του;