20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΟ, ΠΑΥΛΟ, ΛΑΚΗΗΗ ΟΥΟΥΧΟΥΟΥ! ΜΠΑΝΑΝΑ!Πάνε για σύσταση εγκληματικής συμμορίας όσοι εμπλέκονται στην παράνομη υποκλοπή

 
Αντιμέτωποι με κακουργηματικές διώξεις που αφορούν τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, τη διενέργεια παράνομων υποκλοπών και επεξεργασία υλικού από παράνομες υποκλοπές, βρίσκονται όσοι εμπλέκονται στο σκάνδαλο της υποκλοπής των συνομιλιών Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου...
Σύμφωνα με δικαστική πηγή, τόσο ο Γιώργος Αποστολόπουλος, όσο και αυτοί που διενήργησαν τις υποκλοπές και μόνταραν το υλικό, θα βρεθούν αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες.
Στη κατεύθυνση αυτή, αναμένεται να κληθεί από τους αρμόδιους δικαστές να καταθέσει και η “μονταζιέρα” της υπόθεσης Λάκης Λαζόπουλος καθώς επίσης και οι τεχνικοί που επεξεργάστηκαν το επίμαχο dvd.

Το οποίο αξίζει να σημειώσουμε “κυκλοφορεί” σε τρεις διαφορετικές βέρσιον: H πρώτη η οποία (άγνωστο ακόμη πως) δόθηκε σε μέσα ενημέρωσης, με μονταρισμένο ήχο, εικόνα αλλά και… υπότιτλους (!), η δεύτερη η οποία στάλθηκε στην Βουλή, και η τρίτη που είναι ολόκληρο(;) το αμοντάριστο υλικό των συνομιλιών που οι αρχές έχουν στα χέρια τους.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και πρόθεση των αρχών είναι μέχρι το πρωί της Δευτέρας, η υπόθεση να έχει διαλευκανθεί πλήρως.

http://lykavitos.gr/archives/158084