20 Δεκεμβρίου 2014

Τα πολιτικά σκουλήκια θα το βρουν μπροστά τους

Πρέπει να υπάρξει ένα «κίνημα» στήριξης του πολιτικού συστήματος μέσω της καταδίκης του «βόθρου». Αυτοί που έστησαν το χάος θα βρουν μπροστά τους χάος.

Θα χρησιμοποιήσουμε μια φράση από την χθεσινή ανακοίνωση του Σπύρου Λυκούδη, για να περιγράψουμε αυτούς που έστησαν όλο αυτό το βρόμικο παιχνίδι: «Πολιτικά σκουλήκια και άθλια υποκείμενα»....

Θα μπορούσε να είναι μια αστεία υπόθεση για την οποία δεν ασχολούμαστε ξανά ποτέ. Θα κάναμε καινούργιο συκώτι από τα γέλια και μπορεί να στήναμε εδώ στο antinews και μια νέα υπόθεση δωροδοκίας, αυτή τη φορά όχι με γουρουνοπούλα. Αλλά με… παϊδάκια στα Βλάχικα που δεν θα μπορούσε να αντισταθεί ούτε ο Καμμένος, ούτε ο Χαϊκάλης. Και μετά θα κλείναμε τη δωροδοκία με ένα ταψί μπακλαβά σιροπιαστό.
Δεν είναι όμως μια απλή ιστορία, αλλά μια πολύ σοβαρή υπόθεση υπονόμευσης της Δημοκρατίας και προσβολής του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Βουλής. Ίσως οι καμένοι και ψεκασμένοι, συνεπικουρούμενοι από τσανακογλύφτες του ΣΥΡΙΖΑ και ξεπουλημένα βουλευτάκια της τελευταίας υποστάθμης, να μην έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της βλακείας που έκαναν. Διότι συνέβαλαν τα μέγιστα στην υπονόμευση και απαξίωση του πολιτικού συστήματος. Έβαλαν μπουρλότο σ’ αυτό που οι ίδιοι νομίζουν ότι υπηρετούν. Κι έχει δίκιο ο ελληνικός λαός να καταφέρεται με τέτοια απέχθεια κατά των πολιτικών, έστω κι αν αδικεί πολλούς σοβαρούς ανθρώπους. Αυτό που έγινε χθες και που ίσως θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με τους ίδιους πρωταγωνιστές, αποτελεί μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της πολιτικής. Αν υπήρχε όντως απόπειρα χρηματισμού βουλευτών, αν υπήρχαν απτά στοιχεία κι όχι διάλογοι που μόνο στον Καραγκιόζη βρίσκεις, τότε πρώτοι εμείς θα τους κρεμάγαμε στο Σύνταγμα.
Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μια πολιτική αθλιότητα, με έναν βόρβορο που γυρίζει την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω. Στην εποχή των Μαυρίκηδων, των Τόμπρων, των Κοσκωτάδων. Μόνο που εδώ έχουμε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή της Αριστεράς του… ήθους. Ο ίδιος ο Τσίπρας υιοθέτησε από την αρχή τις… σοβαρές καταγγελίες των καμένων. Το alter ego του ο Νίκος Παππάς βγήκε κι έκανε παραλληλισμό των 3 εκατ. που φέρεται ότι θα έπαιρνε ο Χαϊκάλης με τα λεφτά που δίνει η Δούρου για την επανασύνδεση γραμμών της ΔΕΗ.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν και από την αρχή θέλησαν να εκμεταλλευτούν την βρόμικη εκστρατεία. Και στο τέλος, έβαλαν σφραγίδα οι… Γενίτσαροι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, Παραστατίδης και Βουδούρης που άφησαν να εννοηθεί ότι έχουν χρηματιστεί και οι Λυκούδης, Ψαριανός, Νταβρής, Αηδόνης οι οποίοι ψήφισαν για Πρόεδρο.
Όλη αυτή η πολιτική ξεφτίλα θα έπρεπε να προβληματίσει κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ που διεκδικεί την εξουσία και θέλει να κυβερνήσει με νέο ήθος. Αν δεν έχει εμπλοκή στην προβοκάτσια που στήθηκε, αν όλη αυτή η αστειότητα δεν εκπορεύεται σε συνεννόηση με τα χαλκεία του Καμμένου τότε πρέπει να κάνει δύο απλές κινήσεις: Να καταδικάσει αμέσως την προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία όλο το πολιτικό σύστημα και να ευτελιστεί ο θεσμός του Προέδρου. Και δεύτερο να πετάξει έξω από τα ψηφοδέλτια τύπους σαν τον Παραστατίδη και τον Βουδούρη που φανερά πλέον εκτελούν συμβόλαια.
Όμως, σίγουρα όλοι αυτοί οι άθλιοι σκηνοθέτες της κωμωδίας που βεβαίως τορπιλίζει το πολιτικό κλίμα, θα το βρουν μπροστά τους. Να είστε σίγουροι, ο κόσμος γελάει μαζί τους και στις κάλπες θα τους το δείξει. Θα πετάξει έξω από το πολιτικό σύστημα τους ψεκασμένους και θα του στείλει στον αγύριστο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εδώ και λίγα χρόνια έχουν ευτελίσει το πολιτικό σύστημα και θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει. Όπως και οι βουλευτές τύπου Παραστατίδη και Βουδούρη, οι γυρολόγοι των κομμάτων, θα εξαφανιστούν από προσώπου γης διότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ που τα έβαλαν με τον Λυκούδη και τους άλλους προσβάλλοντάς τους επειδή ξέρουν γιατί φοράνε παντελόνια.
Εκείνος όμως που πρέπει να τιμωρηθεί είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός τους ο κ. Τσίπρας. Διότι έβαλαν μπροστά τους «εκτελεστές» συμβολαίων κι αυτοί κάθονται σαν Καίσαρες και παρακολουθούν τη μάχη στο Κολοσσαίο. Κι αυτοί θα το βρουν μπροστά τους.
Σε λίγα 24ωρα έχουμε τη δεύτερη ψηφοφορία και στις 29 την τρίτη και πιο κρίσιμη. Αυτό που η κυβέρνηση πρέπει να κάνει μέσα στον βούρκο για τα γουρούνια που καλλιέργησαν οι άθλιοι συκοφάντες είναι να πάει αταλάντευτη στην απόφασή της να εκλεγεί Πρόεδρος και να υπάρξουν καθαρές λύσεις. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Κι αν θέλετε και την εκτίμησή μας: Θα πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος τώρα και άμεσα να πάμε σε εκλογές για να απαντήσει ο ίδιος ο ελληνικός λαός σε όσους έστησαν την επιχείρηση αποσάθρωσης του πολιτικού συστήματος προς ίδιον όφελος.
Όσο για τους βουλευτές που σέβονται τον εαυτό τους, τη Δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα; Θα πρέπει μαζικά πλέον να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα. Έτσι για να πουν στους άθλιους: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι». Και θα πρέπει να τους απαντήσουν στο κόλπο που κάνουν θέλοντας να αποτρέψουν βουλευτές από το να ψηφίσουν για Πρόεδρο φοβούμενοι ότι θα στιγματιστούν. Να τους πουν ότι «κάποιοι κινούνται μακριά από τις λογικές των χρηματισμών, των μιζών, των υπεράκτιων εταιρειών». Πρέπει να υπάρξει ένα «κίνημα» στήριξης του πολιτικού συστήματος μέσω της καταδίκης του «βόθρου».
Αυτοί που έστησαν το χάος θα βρουν μπροστά τους χάος.