19 Ιανουαρίου 2015

Η ψυχολογία αλλάζει. Η συσπείρωση υπέρ της ΝΔ μεγαλώνει


Μήνυμα Νίκης σε όλη τη χώρα έστειλε χθες από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς, την ίδια ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το κλίμα αλλάζει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και η συσπείρωση του κόσμου αυξάνεται....

Σε μια πρωτοφανή σε ένταση και πάθος συγκέντρωση και με τη μαζική παρουσία των Μεσσήνιων, ο Αντώνης Σαμαράς, μίλησε εμφανώς συγκινημένος στους συντοπίτες του.
Είναι σαφές –όπως λένε οι δημοσκόποι- πως ο όσο περνάνε οι ώρες, η συσπείρωση γύρω από τη Νέα Δημοκρατία θα ανεβαίνει, μιας και μόνο αυτή μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για μια σίγουρη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Η καθημερινή μετατόπιση ψηφοφόρων είναι λογική σε μία σύντομη προεκλογική περίοδο, όπου ο πολιτικός χρόνος είναι εμφανώς συμπυκνωμένος και κάθε ώρα που περνάει διαμορφώνει κάτι νέο.
Η χθεσινή λοιπόν εικόνα από την Καλαμάτα, διαμόρφωσε κάτι νέο. Τόσο για την Ψυχολογία των Νεοδημοκρατών όσο και για την ψυχολογία των Αναποφάσιστών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, η ψυχολογία αλλάζει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, μιας και όλο και περισσότερος κόσμος συσπειρώνεται γύρω από αυτήν, προκειμένου να φτιάξει μια ευρωπαϊκή συμμαχία «κοινής λογικής» .
Παράλληλα μεγαλώνει η αποδοχή του κόσμου υπέρ του Αντώνης Σαμαρά, ο οποίος υπερτερεί σε όλες τις μετρήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.
Η χθεσινή εικόνα θα αποτελέσει την έναρξη για τη μεγάλη συσπείρωση των Νεοδημοκρατών και κυρίως θα αλλάξει την ψυχολογία νίκης.
Γιατί, όλα τα πράγματα στη ζωή είναι θέμα ψυχολογίας.