1 Απριλίου 2015

Η ΝΔ "αδειάζει" τον Γιάννη Τραγάκη....δεν τα καταλαβαίνει με την πρώτη θέλει κανένα 48ωρο να το επεξεργαστεί,...τώρα το κατάλαβε η Ν.Δ?




Την ενόχληση τους για την πρωτοβουλία του Γιάννη Τραγάκη να στηρίξει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τις πρωινές αρχαιρεσίες της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής εκφράζουν κύκλοι της Συγγρού «κατηγορώντας» τον τέως Αντιπρόεδρο της Βουλής πως δεν ήλθε σε..

συνεννόηση ως όφειλε με τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννη Πλακιωτάκη. Η εκλογή του Προεδρείου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ήταν σήμερα το πρωί με υποψήφια ως Πρόεδρο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κι ενώ στη Νέα Δημοκρατία «βράζουν» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαιτίας της συμπεριφοράς της απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Τραγάκης πήρε μόνος του την απόφαση να στηρίξει την κα Κωνσταντοπούλου με το πρόσχημα ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα στήριζε την υποψηφιότητα του Χ.Αθανασίου για τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο κ. Τραγάκης σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πήρε στο λαιμό του και τον Χ.Αθανασίου ο οποίος ακούγοντας τον κ.Τραγάκη «πείστηκε» ότι αυτή είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι με την έναρξη της διαδικασίας ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε την ένστασή του για την υποψηφιότητα της κ.Κωνσταντοπούλου λέγοντας ότι δεν είναι κομψό να αναλάβει και την Προεδρία της Θεσμών. «Είναι άλλο πράγμα οι γερμανικές αποζημιώσεις και άλλο πράγμα η Θεσμών» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.