24 Μαΐου 2015

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Ο.Λ.Α.Α.Π.




  Όταν το 2012 τον Απρίλιο για προεκλογικούς λόγους το εναπομείναντα ΠΑ.ΣΟ.Κ. έβαλε από το παράθυρο στις λαϊκές αγορές του Οργανισμού λαϊκών αγορών Αθηνών-Πειραιώς τους πωλητές λαϊκών αγορών των πρώην Νομαρχιών Ανατολικής και Δυτικής Αττικής κάνοντας τον ...
Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Αττικής, θεωρούσαν ότι θα γίνει μπουγάδα και θα σβήσουν οι μαϊμουδίσιες άδειες και  οι υπόλοιπες παρανομίες και παρατυπίες στις εκδόσεις  λειτουργίας αδειών?
   Αυτές οι άδειες δεν έχουν ελεγχθεί από αδιάβλητες επιτροπές που να φέρουν το κύρος και τις ευθύνες των εγκρίσεων και φυσικά δεν είναι αδιάβλητες επιλογές αλλά προσωπικές παρεμβάσεις πολιτικών-προσωπικών γνωριμιών ή άλλων διαδικασιών.   Αλήθεια έχουμε ενημέρωση από κάποιους πωλητές του Υπολοίπου Αττικής ότι από το 2003 δεν επιτρεπόταν η έκδοση άδειας λειτουργίας στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας και ότι από το 2008 ή 2009 δεν θα ξανά-εκδοθεί άδεια στην πρώην Νομαρχία της Δυτικής Αττικής, ισχύουν αυτά? 
Ας ξεκινήσει η Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής την έρευνα για τα κακώς κείμενα του πρώην Ο.Λ.Α.Α. και θα βρει  λαβράκια !!!
  
 Άλλωστε η Δήμαρχος Σαλαμίνας έχει κάνει προσφυγή για κάποιες αλλαγές ή επικυρώσεις αδειών στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας όπου έχουν επιβαρύνει εμπορικά το νησί.
  
 Μην ψάχνονται αλλού οι υπάλληλοι του πρώην οργανισμού και να κάνουν αυτοί την κάθαρση των λαϊκών αγορών όπου είναι έμπειροι και γνώστες και να μην επιτρέπουν στους συνδικαλιστές παλαιούς και νέους να εκφοβίζουν τους πωλητές για να κάνουν τους σημαντικούς ώστε να γεμίζουν τα ταμεία των σωματείων τους!

   Αναμένουμε και θα επανέλθουμε σύντομα με θέμα καυτό  που διάφοροι συνδικαλιστές άλλα πλήρωναν και άλλα μέτρα έστηναν στις λαϊκές την Αττικής  .