25 Μαΐου 2015

Νταβατζήδων συνέχεια!!!


 Αυτοί είναι οι συνδικαλιστές της Α' λαϊκής Πειραιά όπου για να γεμίσουν το ταμείο του σωματείου τους με σκοπό να παίρνουν την αποζημίωσή τους ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας εκτός από την είσπραξη του πάγκου τους εκβιάζουν τους πωλητές να πληρώνουν! ....


  Αλήθεια όταν ο πρώην Πρόεδρος Νίκος Βατράνης τους χάρισε τα χρέη ετών ώστε να ψηφίσουν όλοι μαζί στο Σωματείο τότε το 2013 αυτοί είχαν αποθεματικά από το σωματείο που είχαν δημιουργήσει?
   Όχι δεν είχαν αποθήκη ούτε ένα ευρώ τα είχαν σπαταλήσει όλα μέχρι τελευταίας.
   Αυτό θέλουν να το επαναλάβουν και σ' αυτό το σωματείο που έκαναν εκλογές και ψηφίστηκαν μεταξύ τους άνευ αντιπάλου διότι τους αντίθετους τους είχαν ταμειακός μη εν τάξη και από τους 285 δύναμη ψήφισαν στη τελευταία μέρα αφήνοντας και ταμειακός μη εν τάξη να ψηφίσουν διότι δεν είχαν αντίπαλο και ήθελαν μεγαλύτερη συμμετοχή 121 άρα και με τις ραδιουργίες διοικεί η μειοψηφία των πωλητών από τη δύναμη της Α' Πειραιά. 
  Όσοι είχαν αποκλειστεί δεν πλήρωναν σωματείο διότι κατά το νόμο είναι προαιρετικό.
  Αυτοί οι τύποι όμως ανακάλυψαν το ηλεκτρονικό φακέλωμα για να εκβιάσουν πωλητές να τους πληρώσουν. 
  Αυτό είναι συνδικαλιστική αλητεία και παραπέμπει αλλού αλλά αυτά θα τα βρει η δικαιοσύνη που θα καταφύγουν από αύριο κιόλας οι θιγόμενοι πωλητές και θα κυνηγηθούν νομικά αυτοί οι τύποι για διάφορα αδικήματα, αλλά επειδή έκοψαν πιστωτικό και σ' ένα πωλητή που κατά μαρτυρία του επόπτη της λαϊκής αγοράς δεν είχε επαγγελματικά προσέλθει θα μηνυθούν και για απάτη! 
  Αυτά τα χρήματα γιατί τα θέλουν άραγε? Μήπως εκτός από τους μισθούς τους τα χρησιμοποιούν για να φορτώνουν οι πονηροί τους πάγκους τους και φυσικά μετά τα ξανά-βάζουν πίσω? 
  Γνωρίζουν οι Δήμαρχοι ότι αυτά τα σωματεία εισπράττουν από 120 έως 200 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και περνούν πλουσιοπάροχα οι συνδικαλιστές ενώ οι Δήμοι οικονομικά βουλιάζουν!!!
   Το Σωματείο Ειδικών Επαγγελμάτων Πειραιώς με τον Πρόεδρό τους θα καταφύγουν εκτός από τη δικαιοσύνη και στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. όπως και στους επικεφαλής των Συνδυασμών της αντιπολίτευσης της Κ.Ε.Δ.Ε. για να τους ενημερώσουν για την οικονομική διαρροή των χρημάτων που αντί να πηγαίνουν στους Δήμους για την καθαριότητα που τους βάζουν μέσα οι λαϊκές αγορές και για κοινωνικές δράσεις!!! 
  Ας παρέμβει εισαγγελέας και η κυρία Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου για να σταματήσουν επιτέλους όλη αυτή τη συνδικαλιστική τρομοκρατία θεωρώντας τους πωλητές ως "πόρνες" που χρειάζονται προστασία!!!