31 Αυγούστου 2015

Πώς έφαγε πόρτα από τη ΝΔ ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου...



Τα καμώματα αυτής της δημοτικής αρχής τελικά δεν σταματούν στα σύνορα της Γλυφάδας αλλά εξαπλώνονται παντού...


Οι χείριστοι τρόποι κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρησης έχουν φτάσει και στα γραφεία των κομμάτων, που απλά ενημερώνονται και αποκτούν γνώση περί των διοικούντων.
Τρανό παράδειγμα το κλείσιμο πόρτας για κάθοδο στις Εθνικές εκλογές του δημάρχου κ. Παπανικολάου από τη Νέα Δημοκρατία και μιας γνωστής κυρίας από την παράταξη του Παπανικολάου από τον κ. Λεβέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής του σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε έντονα αρνητικά στην επιθυμία του Παπανικολάου να μπει στη λίστα του ψηφοδελτίου και μάλιστα όπως ειπώθηκε, σε εκλόγιμη θέση. Όπως φαίνεται η "φήμη" του ευρωπαϊστή Παπανικολάου με τους κουμπάρους και τους κολλητούς θα τον ακολουθεί στο μέλλον. Το κρίμα είναι οτι δυστυχώς οι Γλυφαδιώτες θα τον υπομείνουν για καιρό ακόμα μέχρι τη λήξη της θητείας του.

Αλλά το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα ήρθε από το κόμμα του κ. Βασίλη Λεβέντη όπου σε συνάντηση που είχε με γνωστή κυρία της δημοτικής αρχής και του εζητήθη να την συμπεριλάβει σε εκλόγιμη θέση στη λίστα του ψηφοδελτίου της Β΄Αθηνών, αρνήθηκε κατηγορηματικά. Φαίνεται οι έντονες δραστηριότητες με κάποια σκοτεινά οικονομικά σημεία της μέχρι τώρα πορείας της στα δημοτικά πεπραγμένα δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Έτσι η κυρία θα πρέπει να αρκείται στα καθήκοντά της στη Γλυφάδα και να ξεχάσει τα μεγαλεία της Βουλής και ας έχει όπως λένε, μπάρμπα στην Κορώνη.

Δύο απανωτές πολιτικές σφαλιάρες που φανερώνουν τη γνώμη που έχουν αποκτήσει για αυτήν την δημοτική αρχή του Παπανικολάου οι εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Κι ακόμα είμαστε στον πρώτο χρόνο...