3 Σεπτεμβρίου 2015

Η Νέα Δημοκρατία βάζει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !



 
Κατά την περίοδο διακυβέρνησης του, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έβαλαν μπροστά το κομματικό συμφέρον, τις  ιδεοληψίες των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, τα προσωπικά οφέλη. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δεν δίστασε να ...
διχάσει τους Έλληνες, και να εγκλωβίσει τον λαό σε ένα πλαστό δίλημμα (δημοψήφισμα), προκειμένου να απεγκλωβιστεί πολιτικά από το αδιέξοδο της διαπραγμάτευσης. Ακόμη και την πιο κρίσιμη ώρα, την ώρα της συμφωνίας, βουλευτές και στελέχη «παζάρευαν» την στήριξη τους.
 Στον αντίποδα, η Νέα Δημοκρατία μίλησε με ειλικρίνεια στον λαό. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπολόγισε κόστος. Υποστήριξε με σθένος την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και στήριξε την παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, προκειμένου να γλυτώσει τη χώρα από την καταστροφή. Η Νέα Δημοκρατία «έβαλε πλάτη» για  την Ελλάδα, έβαλε μπροστά και πάνω από όλα το εθνικό συμφέρον.
Το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας επικεντρώνεται σε δύο λέξεις. Δυο λέξεις που συμπυκνώνουν όλη τη λογική της παράταξης. Η ΕΛΛΑΔΑ, η χώρα μας, η πατρίδα μας, είναι η μόνη έννοια που έχει σημασία
. ΜΠΡΟΣΤΑ, η μονή κατεύθυνση που θέλουμε και επιβάλλεται να πάμε την ΕΛΛΑΔΑ. Η Νέα Δημοκρατία βάζει την ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ , ως προτεραιότητα, αλλά και επί της ουσίας βάζει μια χώρα σχεδόν διαλυμένη, ξανά σε τροχιά ανάπτυξης, την περνά σε μια νέα εποχή, με σχέδιο, υπευθυνότητα και προοπτική, αφήνοντας πίσω όσα μας πλήγωσαν, όσα έπληξαν την οικονομία, την υπερηφάνεια και την ομοψυχία των Ελλήνων, όσα έπληξαν το κύρος της Ελλάδας.