2 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ κ Βαγγέλη Μεϊμαράκη .Συνάντηση για το Υπάιθριο Εμπόριο και όχι μόνο...

Μετά την ομιλία Μεϊμαράκη , τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν που αλλού στο σημείο συνάντησης των δεξιών στελεχών  Μαντζάρου  3
Μετά την ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ Πατούλη και υπό το....


άγρυπνο μάτι του κ Λυκουρέντζου ένα και μοναδικό θέμα  συζήτησης υπήρχε.., η μεταφορά  αρμοδιοτήτων  για τις  λαϊκές αγορές από την Περιφέρεια στους Δήμους.
Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας υπεύθυνα  για το υπαίθριο εμπόριο και τις λαϊκές αγορές, συζήτησαν και ανέπτυξαν σκέψεις με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ώστε  τόσο ο κλάδος όσο και οι Δήμοι να έχουν τα μεγαλύτερα ανταποδοτικά οφέλη, την εξάλειψη της παραβατικότητας που μαστίζει τον κλάδο και κάποια κέρδη για τους Δήμους όπου μέχρι σήμερα το μοναδικό κέρδος τους  είναι τα σκουπίδια.

Στην Φώτο βλέπουμε τον αντιδήμαρχο  τον αντιδήμαρχο  Πειραιά , κ Γιάννη Μελά τον αντιδήμαρχο Κορυδαλλού κ Μιχάλη Ευθυμιάδη, τον αντιδήμαρχο Αγ. Βαρβάρας  κ Λεουτσάκο  Στάθη   τον δημοτικό σύμβουλο κορυδαλλού κ. Γιάννη Διάκο και εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ για θέματα λαϊκών αγορών καθώς και τον πρόεδρο στάσιμου και πλανόδιου εμπορίου  Σαλαμίνας κ φωτεινό Μπλατσούκα.
Όλων στόχος είναι να αποκτήσουν έσοδα οι δήμοι και να υπάρξει καλύτερη  οργάνωση,εξάλειψη της παραβατικότητας απο κάθε είδος και εξυπηρέτηση των δημοτών κάθε δήμου.Πιστεύουμε πως είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά. Μένει να το δούμε πράξη...

πηγή: Fovitro..