11 Οκτωβρίου 2015

Κάθαρση και διαφάνεια στην μαφία των λαϊκών αγορών τώρα… κκ. Δούρου !!!


Στις συνεδριάσεις της επιτροπής λαϊκών αγορών πάνε και οι πρόεδροι του στενού πυρήνα της διοίκησης των ομοσπονδιών επαγγελματιών και παραγωγών και τις παρακολουθούν και αν κάτι δεν τους συμφέρει πετάγονται σαν τις πορδές για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των αποφάσεων της επιτροπής? 
  Η επιτροπή αποτελείται από 8 αιρετούς (6 της διοίκησης και 2 της αντιπολίτευσης) μαζί με.... εκπροσώπους των τριών Ομοσπονδιών της Αττικής, τότε γιατί κύριε Πρόεδρε επιτρέπεται να πάρε-βρίσκονται στο συμβούλιό σας όλοι αυτοί και να το πουλάνε στην λαϊκή τους για να κάνουν εφέ και επίδειξη δύναμης στα πελατάκια μέλη τους και μη???
  Το γνωρίζεται κύριε Πρόεδρε ότι οι περισσότεροι από αυτούς σας εκθέτουν λέγοντας ότι ακόμα και τώρα για τις αναθεωρήσεις ότι "μη φοβάστε έχουμε κονέ με τον Πρόεδρο της επιτροπής και θα τα τακτοποιήσουμε όλα"?
  Για του λόγου το αληθές οι εκπρόσωποι της έκπτωτης διοίκησης Α΄ λαϊκής αγοράς Πειραιά (το ειρηνοδικείο Νικαίας έχει ορίσει μέχρι το δικαστήριο 28 Σεπτέμβρη, που πήρε αναβολή για τον Ιανουάριο του 2016 μια πενταμελή επιτροπή για την ομαλή λειτουργία του σωματείου μόνο και δεν είναι μέσα τα ονόματα του πρώην προέδρου Δημήτράκη και του ταμτάκου γενικού γραμματέα) είχαν μια μέρα πριν την συνεδρίαση της επιτροπής 24 Σεπτεμβρίου 2015 τον εισηγητικό φάκελλο στα χέρια τους και έπιαναν του ημέτερους να φέρουν χαρτιά για να τους καθαρίσουν! 
  Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κατηγορούν συνδικαλιστικούς αντιπάλους τους και ορισμένους άλλους που αυτοί δεν γουστάρουν δείχνοντας την λίστα από τις 23 Σεπτέμβρη σε διάφορους ημέτερους πωλητές και κολλητούς τους λέγοντας μάλιστα συκοφαντικές ανακρίβειες και ψέματα!!! 
   Γιατί δεν έλεγαν για τον αντιπρόεδρο τους ότι δεν έχει ασφαλιστική ενημερότητα?
   Γιατί κάλυπταν τους δικούς τους ψηφοφόρους πωλητές λέγοντας τους φέρτε τα δικαιολογητικά που σας λείπουν και εμείς θα το καθαρίσουμε το θέμα σου? 
  Γιατί καλύπτουν το ταμτάκο Α.Γ.Γ. (Αγράμματο Γενικό Γραμματέα τους που δεν έχει τελειώσει το δημοτικό και στο προσωπικό του facebook έγραφε ότι έχει σπουδάσει οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το έχει κατεβάσει αλλά το έχουμε στο αρχείο μας) που τελικά το ένα από τα δύο μαγαζιά που είχε είναι και στο όνομά του γι' αυτό δεν έχει καταθέσει το Ε3 του 2012 και λέει θα πάρουμε την άδεια του ένα και του άλλου και αυτοί παρανόμως θα αναθεωρηθούν??? 
  Γιατί δίνεται την δυνατότητα στο πάσα ένα που έγλυφε τον Σγουρό και τώρα γλύφει εσάς να παραγοντίζει κρύβοντας τους μεγάλους τσαμπουκάδες που έχουν οι ίδιοι ή τα τσιράκια τους και μάλιστα να απειλούν κιόλας? 
  Αν  σας έχει ξεφύγει η κατάσταση διορθώστε το αμέσως! 
  Διαφορετικά συνειδητά στηρίζεται αυτή την κατάσταση (τα μαγαζάκια των συνδικαλιστών)  που σας κατεβάζει το επίπεδο ως αιρετούς, αφήνει εκτεθειμένη την υπηρεσία στα χέρια τους και σίγουρα επειδή μιλάμε για μεροκαματιάρηδες και βιοπαλαιστές του μόχθου το θέμα θα πάει από το σύνολο της αντιπολίτευσης και κυρίως από την αξιωματική αντιπολίτευση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο!!! 
  Αλήθεια οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών και των Σωματείων που παίρνουν μαζί με τους Γ. Γραμματείς τους αμοιβές από το ταμείο τα δηλώνουν στην εφορία και στην αναθεώρηση χωρίς φορολόγησή τους θα περάσουν???
  Τελειώνουμε και με ένα θετικό, ο μόνος σωστός ήταν ο Πρόεδρος της ΣΤ' λαϊκής   αγοράς Αθηνών που δεν έκανε διάκριση ποιον θα ενημερώσει από τα μέλη του και την κόλλησε στην καντίνα δημόσια όπως μας πληροφόρησαν πωλητές της εν λόγο λαϊκής αγοράς για να λάβουν γνώση άπαντες οι πωλητές της αγοράς του. 
  Σωστός και έτσι ήταν καλύτερα να κάνουν όλοι για να σταματήσουν τα μαγαζάκια!!!
   Επιτέλους όλα στον αέρα διαφάνεια!!!
   Η κυρία Περιφερειάρχης τι λέει για όλα αυτά???
   ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....
 
ZORO