27 Νοεμβρίου 2015

Μαφία λαϊκών αγορών συνέχεα….!


Αυτή η προσωρινή διοίκηση που ανέλαβε από τις 26 Ιουνίου και διοικεί μέχρι σήμερα τέλη Νοεμβρίου 2015 είχε δημοσιεύσει από την ανάληψή της 27 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2014 ότι είχε εισπράξει 23.791 ευρώ.....

  
  Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει ξανά-δημοσιεύσει καμία έγγραφη επίσημη δημοσίευσή της παρότι το είχε υποσχεθεί στους επαγγελματίες πωλητές της λαϊκής αγοράς Α΄ Πειραιά που καθημερινά την συνδράμουν! 
 
   
 
Αυτά τα ποσά για 2,5 μήνες σε μια λαϊκή όπου το 30% δεν δίνει καθημερινή συνδρομή διότι εφόσον δεν είναι υποχρεωτική δεν επιθυμεί να ενισχύει οικονομικά μια διοίκηση που αμφισβητεί τις προθέσεις της τότε αντιλαμβάνεστε για το τι ποσά "παίζονται" στα σωματεία των λαϊκών αγορών!!!
  
  Αυτά τα ποσά είναι ανεξάρτητα από την υποχρεωτική συμμετοχή έρθεις δεν έρθεις να δουλέψεις καθημερινά στη λαϊκή αγορά από τους επαγγελματίες πωλητές της, όπου είναι 100 ευρώ για τους μανάβηδες και 200 ευρώ για τους εμπόρους βιομηχανικών ειδών μηνιαίως!!!
  
  Αλήθεια οι Δήμοι της Αττικής που δηλώνουν πτώχευση ο ένας μετά τον άλλον τι λένε για αυτά τα υπέρογκα κέρδη που συντελούνται στους δρόμους τους και αυτοί δεν εισπράττουν ούτε για το κόστος της καθαριότητας από την οποία μπαίνουν σίγουρα μέσα έως και 50%???
 
   Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουν την στάση τους και τα χρήματα αυτά που δίνονται σε διεύθυνση λαϊκών αγορών Αττικής (πρώην Οργανισμός λαϊκών αγορών) και τα τρομερά ποσά που εισπράττουν οι συνδικαλιστές να πηγαίνουν για την εύρυθμη λειτουργία σύγχρονων λαϊκών αγορών συγκροτημένοι από τους Δήμους?
  
  Τέλος ας πουν δημοσίως τι κάνουν τα χρήματα που εισπράττουν οι κύριοι της Α΄ Πειραιά διότι έχουμε πληροφόρηση για κακοδιαχείρηση?
 
   Υ.Σ. Επίσης να σταματήσουν να διακηρύσσουν ότι καθοδηγούν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς εις βάρος των συνδικαλιστικών αντιπάλων τους και φυσικά σε όσους δεν τους πληρώνουν διότι εκθέτουν δημοσίους υπαλλήλους και υπηρεσίες που κατά τη γνώμη μας δεν είναι και η πραγματικότητα αλλά "χρησιμοποιούν" κάποιες φυσιολογικές ανθρώπινες σχέσεις!!!
  Ασφαλώς η δράση έχει και αντίδρασή και ας ετοιμάζεται ο Α.Γ.Γ. (Αγράμματος Γενικός Γραμματέας) στα τέλη Φεβρουαρίου για πολλές καταγγελίες εις βάρος του για τα μαγαζάκια που είχε ανοίξει μέχρι το 2012, που δεν επιτρεπόταν ώστε να απαλλαχτεί η λαϊκή αγορά από την παρουσία του μιας και το διατυμπάνιζε προς τους συναδέλφους του μέχρι τότε ότι είχε βαρεθεί τη λαϊκή αγορά, αυτή που τώρα βρίσκει ενδιαφέρον ως συνδικαλιστής της διοίκησης πλησίον του ταμείου ( έχουν οι συνάδελφοί του που τον "αγαπούν" και τιμολόγια για τα μαγαζιά του, από αυτούς που έχει ¨δαγκώσει"), αναμονή λοιπών αγραμματούλη!!!