13 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων





  Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους  έκοψαν στον Πολυχώρο «Απόλλων» οι Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, με την συμμετοχή όλων των εργαζομένων, πολλών Περιφερειακών Συμβούλων και Γενικών Διευθυντών της Περιφέρειας....
Στον χαιρετισμό του ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ευχήθηκε στους εργαζόμενους χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά. Παράλληλα τους ευχαρίστησε για την βοήθεια και την συμπαράσταση τους στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετώπισαν τα νησιά της Π.Ε. από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν το 2015. Τόνισε επίσης την ανταπόκριση στα αυξημένα καθήκοντά τους, λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Π.Ε. κα βέβαια των ιδιαιτεροτήτων που αντιμετωπίζουν λόγω των αποστάσεων και της κακής θαλάσσιας σύνδεσης των νησιών. Αναφορικά με την υποστελέχωση επισήμανε τις διαρκείς προσπάθειες της Περιφέρειας για την αναπλήρωση των κενών.
Τέλος, ο κ. Χατζηπέρος συνεχάρη τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων, κ. Χρήστο Νταή, καθώς και το προσωπικό για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.