21 Ιανουαρίου 2016

Φαήλος: Ορθότατη η απομάκρυνση Γεωργιάδη.... σειρα τωρα του Β . Σπανακη !




Ένα μεγάλο μπράβο και από εμάς …. ακόμα περιμένουμε και την απομάκρυνση του ανθρώπου με τα ιερά σκάνδαλα των  Φώτο βολταϊκών του κ. Βασίλη Σπανάκη...


Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Φαήλος Κρανιδιώτης έδωσε ορθολογική διάσταση στην απομάκρυνση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μετά το μείζον θέμα που προέκυψε έπειτα από το δημοσίευμα του περιοδικού “Hot Doc”, και τη σχετική παρέμβαση της Δικαιοσύνης....

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά:
“Ορθότατη η απομάκρυνση Ν. Γεωργιάδη.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ο Πρόεδρος κι η παράταξη να χρεώνονται τέτοιες ιστορίες.
Έμαθα πως ο Βαξεβανης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Μπορεί να πει κανείς ό,τι θέλει, άβυσσος μας χωρίζει πολιτικά μαζί του σε κάποια ζητήματα, όμως επικαλείται καποια στοιχεία, έγγραφα και γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Μολδαβία. Αυτά πρέπει να ελεγχθούν από την Δικαιοσύνη κι αδιάφορο αν είναι συμπαθής στους δεξιούς ο Βαξεβάνης.
Η αποδιδόμενη πράξη ανήκει σε αυτές που προβλέπονται στο άρθρο 8 του Ποινικού Κώδικα “Εγκλήματα στην αλλοδαπή που τιμωρούνται πάντοτε κατά τους ελληνικούς νόμους” και συγκεκριμένα στην περίπτωση η’: “πράξη δουλεμπορίου ανθρωπων, σωματεμπορίας ή ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, διενέργειας ταξιδιών με σκοπό την τέλεση συνουσίας ή άλλων ασελγών πράξεων σε βάρος ανηλίκου ή πορνογραφίας ανηλίκου”, άρα μπορεί και πρέπει να διερευνηθεί κι από την ελληνική δικαιοσύνη με προκαταρκτική. Αν έχουν τα πράγματα, οπως δείχνουν τα δημοσιευμενα στοιχεία, τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη.
Χρέος μας είναι η πτώση της κυβέρνησης. Αυτό δεν περιλαμβάνει ως καθήκον την ” αλληλεγγύη ” χωρίς όρους και όρια, χωρίς αρχές και αξίες, οπότε πάψετε να ασχολείστε. Παραιτήθηκε, δεν είναι πολιτικό ζήτημα.Αφήστε την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της”.