20 Ιανουαρίου 2016

Μπηκαν στην πολη τα τρακτερ Mακελειό εξαιτίας του υπουργού στη Κομοτηνή με 2 αγρότες τραυματίες Ο Αποστόλου πήγε για τουρισμό τον υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις


Mακελειό στην Κομοτηνή καθώς οι αγρότες έχουν αποκλείσει τον προκλητικό υπουργό Αποστόλου στο κτίριο της πρώην νομαρχίας Ροδόπης. Αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους αγρότες με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο από αυτούς. Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον υπουργό της κατ΄ευφημισμόν Αγροτικής Ανάπτυξης να φύγει από τη πόλη!....

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες εξαγριωμένοι αγρότες πολιορκούν το κτίριο και πετάνε αυγά, ενώ τα ΜΑΤ έχουν κάνει χρήση δακρυγόνων, προκειμένου να τους απωθήσουν.
Οι αγρότες απειλούν να κρατήσουν αποκλεισμένο τον Υπουργό στο κτίριο μέχρι να τους δώσει θετικές απαντήσεις στα αιτήματα τους.
Εν τω μεταξύ, κλιμακώνουν από σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με αιχμή το ασφαλιστικό.
Οι αγρότες του Νομού Λαρίσης θα επιχειρήσουν μετά τις 12 το μεσημέρι να κινηθούν προς τα Τέμπη. Η προσυγκέντρωση των τρακτέρ θα γίνει στον κόμβο Γυρτώνης.
Παράλληλα, την Πέμπτη, αγρότες από την Καρδίτσα θα στήσουν το κύριο μπλόκο τους στην ΠΑΘΕ, στο ύψος της Νίκαιας. Στον Προμαχώνα βρίσκονται ήδη αγρότες από τις Σέρρες.
Στη Δυτική Μακεδονία συγκεντρώνονται δυνάμεις με στόχο να κατευθυνθούν μέσα στην εβδομάδα στον κόμβο της Κουλούρας. Αγρότες της Φθιώτιδας, σχεδιάζουν να κατευθυνθούν προς την εθνική Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Κάστρου
Ανάλογες κινητοποιήσεις ετοιμάζονται από σήμερα στην εθνική οδό, Πατρών – Πύργου από αγρότες της Αχαΐας και της Ηλείας. Στη διασταύρωση Ορχομενού – Λεβαδιάς θα συγκεντρωθούν από σήμερα αγρότες της Βοιωτίας , ενώ κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών θα πραγματοποιηθούν σε Ήπειρο και Κρήτη.