11 Ιανουαρίου 2016

Όταν για τη Νέα Δημοκρατία αποφασίζουν, ο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το MEGA, ο ΑΝΤ1, ο ΑΛΦΑ, το ΣΚΑΙ,.................





Όταν για τη Νέα Δημοκρατία αποφασίζουν, ο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το MEGA, ο ΑΝΤ1, ο ΑΛΦΑ, το ΣΚΑΙ, ο ΔΟΛ, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης, ο Αλαφούζος, ο Βαρδινογιάννης, ο Σαββίδης, ΤΑ ΝΕΑ, το Έθνος, η Καθημερινή, ο Χατζηνικολάου, ο Κουρής, ο Θέμος, ο Τράγκας και ένας Θεός ξέρει πόσοι άλλοι διαπλεκόμενοι, παύει να είναι Νέα Δημοκρατία.
Παύει να είναι το πατριωτικό κόμμα και εντάσσεται κι αυτό στα υπόλοιπα συστημικά, αναγράφοντας επάνω στη συσκευασία την ημερομηνία λήξεως.....

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους αυτούς που σήμερα ψήφισαν ΝΑΙ, στις μειώσεις μισθών - είτε στο δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα - στις μειώσεις των μειωμένων συντάξεων, σε νέους φόρους στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, σε νέες απολύσεις με πολύ πιο απλό τρόπο, στη μαύρη εργασία, στη νέα εξαθλίωση των Ελλήνων και στο ξεπούλημα της εναπομείνουσας Ελλάδας.
Σ΄αυτούς που νομιμοποίησαν τους χορηγούμενους πολιτικούς και που ανοίγουν τον δρόμο στον επαναπατρισμό του μαύρου χρήματος αλλά κι αυτών που δωροδόκησαν κατά το παρελθόν, πολιτικούς και κόμματα και αυτή τη στιγμή διωκόμενοι από την ελληνική δικαιοσύνη, τρώνε το πικρό παντεσπάνι της ξενιτιάς.
Και ειλικρινά χαίρομαι, διότι αυτοί που θα μετανιώσουν και μάλιστα πικρά και σύντομα, θα είναι αυτοί που σήμερα στήριξαν αυτή την κατάσταση.
Γιατί αυτοί που στο τέλος θα κλάψουν, θα είναι αυτοί που έχουν να χάσουν.
Όπως επίσης χαμένοι θα είναι και οι πολιτικοί, διότι μετά τις επόμενες εκλογές, στη Βουλή, δεν θα είναι ούτε οι μισοί.
Άρα με λίγα λόγια, πρώτη φορά θα πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται.
Εμείς, όπως είναι φυσικό, δεν πρόκειται συμμετάσχουμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στις αρχές, τις αξίες και τις ιδέες μας.
Μακριά από τον καναπέ μας.