11 Φεβρουαρίου 2016

Από τη μία «βαστάζος» απ’ την άλλη τσίγκολελέτα.!!!!





Όταν συναντούνται φορείς και καταφέρουν να καθίσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν είναι ένα πρώτο βήμα στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.
Πόσο μάλιστα όταν συμφωνήσουν κιόλας. ....


Ορισμένοι όμως που θέλουν να λέγονται συνδικαλιστές, τους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν,  πρέπει να μένουν στην γραμμή που το εκλογικό σώμα τους έχει δώσει. 
Οι συμφωνίες λοιπόν «κύριοι» που έχετε δεσμευτεί τόσο στο κοινό από το οποίο εκλέγεστε αλλά και σε θεσμικούς φορείς πρέπει να το τηρείτε γιατί εκπροσωπείτε τα συλλογικά και όχι ατομικά συμφέροντα σας.
Παραμένει λοιπόν ανεξήγητο  το γεγονός, ότι ή οι «συνδικαλιστές» της χλιαρής σούπας από αυτά που συμφωνήθηκαν παρουσία τόσο με τον εκπρόσωπο της περιφέρειας Αντιπεριφερειάρχη κ. Κοροβέση      όσο και με το Διευθυντή του υπουργείου για τα θέματα των λαϊκών αγορών προέβησαν σε άλλες τακτικές. 
Από την μία κλάμα να  πάρουν κανένα ξεροκόμματο παραπάνω για αυτούς και από την άλλη ύβρεις  απειλές και προπηλακισμούς προς το εκλογικό σώμα των συνδικαλιστών της Σαλαμίνας.
Ο γνωστός σε όλη την Σαλαμίνα  ο ‘’Βαστάζος’’ πρώην ΧΑ νυν ΣΥΡΙΖΑ και αύριο ποιος ξέρει, μάλλον  τσιγκολελέτα μαζί με τους ανθρώπους του να φτάνουν να απειλούν ανθρώπους ακόμα και Θεσμούς.

Καταλαβαίνουμε πως όλα αυτά γίνονται γιατί χάνονται τα προνόμια και οι αρπαχτές και επιτέλους θα μπει μια τάξη. 
Ήδη έχουν ρίξει πολύ νερό στο κρασί τους ,οι παραγωγικοί φορείς της πόλεις οι παράγοντες αλλά και η ίδια η Δήμαρχος της πόλης μας. Αλλά ως εδώ και μη παρέκει .
Χαίρεται κ  ΒΑΣΤΑΖΟ.....!!!