20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ...ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ", ΕΝΩ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ! ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ!


Το θέμα που υπήρχε στο διαδίκτυο και ανεβάσαμε εμείς προ μερικών ημερών, για την περίπτωση της Ρεπούση και του..τουρκικού της διαβατηρίου έγινε πωτοσέλιδο στο ένθετο της "Ελεύθερης Ώρας" (Νέοι Άνθρωποι-πάνω φωτό), ενώ ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος εξέδωσε δριμεία ανακοίνωση!....





Δείτε τι λέει ο σεβασμιότατος:

"...Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τους πρώτους προσκυνημένους στο....Μουσουλμανισμό. Είχαμε υπ” “οψιν, ότι η κα Μαρία Ρεπούση σε δηλώσεις της είχεν υποβαθμίσει τήν καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, καθώς ωμίλησε δημοσίως «για τον συνωστισμό της Σμύρνης» !!!!!
Πλήν όμως μια έρευνα που πραγματοποιήσαμε σήμερα στο Διαδίκτυο μας έδωσε συγκλονιστικά στοιχεία.
Το πρώτο συγκλονιστικό στοιχείο σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως. Η κυρία Ρεπούση, άν και Καθηγήτρια της Ιστορίας, άν και Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχει Τουρκικό διαβατήριο!!!!
Έπειτα ευκαίρως-ακαίρως επιτίθεται κατά της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας!!!!!
Ευτυχώς κάποιοι την έχουν καταγράψει μεταξύ εκείνων, που ανήκουν στους ανθέλληνες. Ιδού η απόδειξις:
Επί πλέον ένα κείμενο, που θα σας παραθέσουμε παρακάτω, θα σας παρουσιάσει και μια άλλη Ελληνίδα, που έχει αιχμαλωτισθή από τό …..μεγαλείο της Τουρκικής γλώσσης! Η Κυρία Ελένη Κουτσουραδή, καθώς πληροφούμεθα απο το Διαδίκτυο, εξαντλείται σε επαίνους για την Τουρκική γλώσσα, ενώ παράλληλα ανερυθρίαστα υποβαθμίζει την αρχαία Ελληνική γλώσσα.
Τέλος, καθώς απεδείχθη ήδη, η πανεύμορφη Ρόδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! Ανήκει άραγε στην Τουρκική κυριαρχία; Γιατί το γράφουμε αυτό; Διότι τό Πρωθυπουργικό αεροπλάνο, κατά τήν διαδρομή του Αθήνα-Ιράν-Αθήνα, στο πρόσφατο ταξίδι του κ Τσίπρα, χρειάσθηκε ανεφοδιασμό σέ καύσιμα. Αλλά ο Πρωθυπουργός κ. Νταβλούτογλου όχι μόνον απαγόρευσε τη διέλευση του Πρωθυπουργικού αεροσκάφος από τον εναέριο χώρο της Τουρκίας, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την προσγείωσή του στη νήσο Ρόδο!!!! Το σπουδαίο εν προκειμένω δεν είναι τι είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, αλλά το τι έκαμε ο Έλληνας Πρωθυπουργός! Ο κ. Αλέξης Τσίπρας ΣΥΜΜΟΡ-ΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ! Το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος Δεν προσ- γειώθηκε στη Ρόδο! Όταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κλείνει το κεφάλι του στην Τουρκική αυθαιρεσία, τότε τα μάτια μου χύνουν ποταμούς δακρύων!
Αίγιον, 17 Φεβρουαρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ



Σημ. Τα παρακάτω αναγραφόμενα δεν είχαμε την δυνατότητα να τα επαληθεύσουμε. Η ευθύνη, συνεπώς, ανήκει στο συντάκτη του παρακάτω άρθρου".


Ωστόσο, εμείς από την πρώτη στιγμή διατηρούσαμε τις επιφυλάξεις μας για το αν είναι αυθεντικό ή όχι το τουρκικό διαβατήριο, διεκρινίζοντας ότι: είτε είναι αληθινή είτε όχι, δεν απέχει της πραγματικότητας Και αυτό διότι η κυρία Ρεπούση σε κάθε στιγμή...επιτίθεται στους Έλληνες, στην ιστορία (δεν υπήρξε Μικρασιατική καταστροφή αλλά συνωστισμός των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης), ακόμη και τη γλώσσα μας (την αρχαία ελληνική) την οποία χαρακτήρισε "νεκρή"!
Εκτός των άλλων δείχνει και το πόσο λερωμένος πολιτικά είναι ο Τσίπρας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει άνοιγμα για συνεργασία με τον Κουβέλη ο οποίος είχε στις τάξεις του τη Ρεπούση!