3 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ τι έλεγε ο νέος γραμματέας του Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ...ρε κλωτσιές που θέλουνε!! Προκλητικός ο Νίκος Κωστόπουλος: "Φασιστικό κατάλοιπο οι παρελάσεις"




Την ίδια ώρα που ο πιλότος του F-16 έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να ανατριχιάσει από συγκίνηση λέγοντας "Έλληνες ψηλά το κεφάλι", ένας πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, δίνει τροφή στην......

προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ , περί καταργήσεων των μαθητικών παρελάσεων. Ο λόγος για τον Νίκο Κωστόπουλο, (αν δεν τον ξέρετε πρόκειται για έναν πολιτευτή της Β' Αθήνας, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί) που αφού πρώτα στολίστηκε με γραβάτα για τα ψηφαλάκια, πήγε στην παρέλαση της Γλυφάδας. Ακολούθως ο κύριος Νίκος Κωστόπουλος, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, τις φωτογραφίες από την παρέλαση την οποία... πήγε, χαρακτηρίζοντας την, ούτε λίγο ούτε πολύ... φασιστική, δίνοντας λαβή στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Θαυμάστε ανάρτηση:



"Στη σημερινή μαθητική παρέλαση που κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να καταργηθεί γιατί αποτελεί φασιστικό κατάλοιπο. Μπορεί και να 'χουν δίκιο. Οι πραγματικοί όμως επίσημοι Πρωταγωνιστές, οι μικροί μαθητές, μας γεμίζουν καμάρι και αισιοδοξία για τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Αισιοδοξία και υποχρέωση εμείς οι μεγαλύτεροι να βάλουμε τα δυνατά μας για να τα κάνουμε όλα καλύτερα από παλιά"
ΑΞΙΖΕΙ: Ο κύριος Νίκος Κωστόπουλος, που έχει υπάρξει όπως μας ενημερώνει από μόνος του στο βιογραφικό του κρατικοδίαιτος καθώς "διατέλεσε Ειδικός Σύμβουλος στα υπουργεία Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών και από το έτος 2007 έως και το έτος 2009", ενώ συνέχισε σε κρατική θέση (στο ΕΚΑΒ) πρέπει να ενημερωθεί ότι την 28η Οκτωβρίου , η παρέλαση έγινε για την νίκη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ώστε να αυτός να είναι ελεύθερος να διορίζεται σε κρατικές θέσεις και να φοράει την γραβάτα του για να μαζεύει ψήφους. Αν δεν το καταλαβαίνει ,καλύτερα να σιωπά, για έτσι δίνει (είτε από αφέλεια, είτε επιτηδευμένα, δικό του το πρόβλημα)  πάτημα στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ...
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: O κόσμος που παρακολουθεί και χειροκροτάει τις παρελάσεις κύριε Κωστόπουλε, δεν πηγαίνει εκεί προς άγρα ψήφων, όπως κάνετε εσείς, αλλά πάει να χειροκροτήσει αυτούς που διακινδυνεύουν την ζωή τους για την ελευθερία και την δημοκρατία, την ίδια ώρα που η τουρκική προκλητικότητα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να τους δώσουμε το χειροκρότημα μας, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ το χρόνο.
http://www.parapolitika.gr/article/124008/proklitikos-o-nikos-kostopoylos-fasistiko-kataloipo-oi-parelaseis