20 Φεβρουαρίου 2016

Στο χέρι των κατοίκων της Σάμου επαφίεται ο πατριωτισμός των Ελλήνων. - Κατεβάστε τη σβάστικα και σηκώστε την Ελληνική σημαία στα Γερμανικά πλοία

 
Στο χέρι των κατοίκων της Σάμου επαφίεται ο πατριωτισμός των Ελλήνων.
Κατεβάστε τη σβάστικα και σηκώστε την Ελληνική σημαία στα Γερμανικά πλοία αφού οι Γερμανοί φασίστες αρνούνται να υψώσουν την Ελληνική σημαία, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς, που αναφέρουν.... πως ένα πλοίο όταν ελλιμενίζεται σε λιμάνι μιας άλλης χώρας, είναι υποχρεωμένα σύμφωνα τον Διεθνή Κανονισμό Ναυσιπλοίας, να σηκώσουν την σημαία του κράτους που τα φιλοξενεί ή του κράτους του οποίου διαπλέουν τα χωρικά ύδατα.



Οι Γερμανοί προκαλούν όπως έκαναν και στην κατοχή, αλλά αν σήμερα βρεθεί ένας Μανώλης να κατεβάσει την σβάστικα τότε ο πρώτος που θα του ρίξει το ανάθεμα θα είναι ο Τσίπρας και οι Γερμανοτσολιάδες του.
Απορίας άξιο είναι τι κάνει το Λιμεναρχείο Σάμου.

Τα Γερμανικά σκάφη ξεφορτώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Λιμάνι Μαλαγαρίου από εμπορικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας και από τα χαρακτηριστικά που έχουν πάνω τα 2 σκάφη που ξεφορτώθηκαν, πρόκειται για σκάφη της Ομοσπονδιακής αστυνομίας της Γερμανίας(Bundespolizei)… στα πλαίσια της Frontex, όπου εκεί ανήκει και η Γερμανική ακτοφυλακή (Küstenwache).
Το προκλητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι ενώ τα Γερμανικά σκάφη κλείνουν δυο 24ωρα στο λιμάνι της Σάμου όπου και σταθμεύουν, το πλήρωμα των Γερμανών αρνείται να υψώσει την Ελληνική σημαία, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς, που αναφέρουν πως ένα πλοίο όταν ελλιμενίζεται σε λιμάνι μιας άλλης χώρας, είναι υποχρεωμένα σύμφωνα τονΔιεθνή Κανονισμό Ναυσιπλοίας, να σηκώσουν την σημαία του κράτους που τα φιλοξενεί ή του κράτους του οποίου διαπλέουν τα χωρικά ύδατα.
Αντίθετα τα Γερμανικά πληρώματα ανεμίζουν κανονικά τις σημαίες τους εδώ και 48 ώρες στη Σάμο, παρόλο που τους το επισήμαναν αρκετοί πολίτες!


Να επισημάνουμε πως δίπλα από τα σκάφη αυτά υπάρχουν δυο 2 σκάφη Σουηδικά που ανήκουν σεΜ.Κ.Ο. αλλά και ένα (1) της Ιταλικής Ακτοφυλακήςπου ανήκει στην Frontex και έχουν υψώσει και τηνΕλληνική σημαία σ
τα σκάφη τους!
Το Λιμεναρχείο της Σάμου και το Υπουργείο λοιπόν, θα πρέπει να μας εξηγήσουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η τακτική των Γερμανών και αν τελικά μας βλέπουν ως προτεκτοράτο!»
neinnewsgr.