5 Φεβρουαρίου 2016

"Σώζουμε ζωές μην πνίγετε τις δικές μας"! Βροντερό παρών από χιλιάδες ένστολους ενάντια στο ασφαλιστικό!

 
 
Πανελλαδική κινητοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεωνβρίσκεται σε εξέλιξη, με την ανταπόκριση στο κάλεσμα να είναι δυναμική. Κλειστή παραμένει η οδός....
Σταδίου, ενώ στην συνέχεια οι ένστολοι θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή.

Δυναμικό παρών!
Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής, στην πλατεία Κολοκοτρώνη. Μπροστά από την Παλαιά Βουλή συγεκντρώθηκαν περίπου 2.000 ένστολοι, αντιδρώντας φυσικά για την... πλέον "καυτή πατάτα" της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που δεν είναι άλλη από το σχέδιο Κατρούγκαλου για το ασφαλιστικό.

Οι υπηρετούντες στα σώματα σφαλείας, αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, από ολόκληρη την Ελλάδα διαδηλώνουν ενάντια στο νέο καθεστώς ενοποίησης των ταμείων και ζητούν να αναγνωριστεί η ιδιαιτερότητα του επαγγέλματός τους και οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η κινητοποίηση των λιμενικών οι οποίοι απευθύνουν κραυγή αγωνίας για τους συναδέλφους τους που εχουν επωμιστεί το βάρος του προσφυγικού στις ακτές του Αιγαίου.
Ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων και πυροσβεστών απο την Αθήνα,τον Πειραιά και διαφορά σημεία της Ελλάδας παραβρίσκονται στη συγκέντρωση ενώ την παράσταση έκλεψαν οι... γοητευτικές αστυνομικίνες!