13 Απριλίου 2016

Κρανιδιώτης: Μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος στο κόμμα του Καρατζαφέρη

Πρόταση να αναλάβει την αντιπροεδρία του νέου κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη απέρριψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος.

Μιλώντας στον στον Αlpha 989 και τον Σπύρο Χαριτάτο, ο προσφάτως διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία δήλωσε:....

«Έγινε μία και μοναδική συνάντηση και μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος σε αυτό το κόμμα (το κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου). Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα. «Κρέμασε ο σαγόνι μου» με αυτά που είπε ο Καρατζαφέρης. Ήθελε τον βασιλιά για πρέσβη και το πρίγκιπα Νικόλαο για υποψήφιο. Αντιμνημονιακός και δραχμή. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο για να μείνουμε στο ευρώ και να βγούμε τώρα και να πάμε στην δραχμή. Για να πολεμήσεις το τρίτο μνημόνιο πρέπει να έχεις το πρώτο. Έχει μία άποψη κάθε μέρα» είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ο μεγαλύτερος περφόρμερ που έχει περάσει από την πολιτική  πίστα. Ακόμα και ο Καμμένος είναι ερασιτέχνης μπροστά του. Δεν είναι τόσο τραβηχτικός ούτε ο Τσίπρας. Ο Καρατζαφέρης γεμίζει πίστα. Εμένα μου άρεσε (ο Καρατζαφέρης), όπως η «ασώματος κεφαλή» και η «γυναίκα με τα γένια» . Ο Γιώργος πιστεύει και θέλει να φτιάξει έναν ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς. Αυτό το πράγμα όλο θα καταλήξει να είναι το ΛΑΟΣ συν τον Μπαλτάκο και κάποιους άλλους. Η ανακύκλωση έχει ένα όριο. Δεν ανακυκλώνεσαι επ’ άπειρον. Το ’10 ήταν «μνημόνιο» και τώρα «αντιμνημόνιο, δραχμή και λίγο βασιλιά», δεν είναι έτσι. Ο Γιώργαρος αν προλάβει τις μεθεπόμενες εκλογές μπορεί να στηρίζει ρουπία Ινδίας και διαρκεί επανάσταση για αταξική κοινωνία».
“Κάποιοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή για να διαμαρτυρηθούν...”
«Κάποιοι βλέπουν ένα κενό που υπάρχει πραγματικά στον χώρο της Δεξιάς από τη μέση της Ν.Δ. έως την Χρυσή Αυγή, υπάρχει ένα κενό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν ψηφίσει Χ.Α. επειδή ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και δεν είχαν τι να ψηφίσουν. Λέει (ο Καρατζαφέρης) να χωθούμε εδώ για να πάρουμε μερικούς. Πετάει και για τον βασιλιά για να πιάσουμε κανέναν παλαιό δεξιό. Δεν είναι αυτές οι απαντήσεις. Αν πίστευα ότι ο Καρατζαφέρης είναι η απάντηση θα ήμουνα μαζί του. Αν πούμε ότι υπάρχει πρόβλημα πού πάει η χώρα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είναι η απάντηση. Και δεν είναι θέμα ηλικίας. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ λεφτά από το κράτος. Δουλεύω στην μαχόμενη δικηγορία…Με φαντάζεσαι εμένα μαζί με την Ξουλίδου και τον Αϊβαλιώτη δίπλα-δίπλα»;
Υποστήριξε ότι «πάντα σε κάποιους παίκτες ποντάρουν κάποιοι από πίσω. Αυτή η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνεννοηθεί και με τον Καρατζαφέρη μπορεί να συνεννοηθεί. Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο (η δημιουργία τώρα του κόμματος Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου)».
“Οργανώνουμε μία πολιτική κίνηση”
Επιβεβαίωσε  ότι «οργανώνουμε μία πολιτική κίνηση. Δεν ξέρουμε πώς θα ονομάζεται. Κάποια ονόματα είναι τρολιές. Ισχύει πάντως. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι (Δεξιοί) πρέπει να έχουν μία έκφραση . Υπάρχει μία αριστοκρατία, κάποιοι «φεουδάρχες» που θεωρούν πως όλοι οι άλλοι είναι δουλοπάροικοι. Να γονατίζουν να πατάνε αυτοί για να γίνει υπουργός ο Μιλτιάδης, αρχηγός ο Κυριάκος. Άμα κάνουμε λίστα ποιοι είναι κόρες, γιοι, ανίψια, άστο. Αυτό δεν το ανέχτηκα ποτέ».
“Ο Κυριάκος δεν θεωρεί τον εαυτό του δεξιό”
Καταφέρθηκε εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ο Κυριάκος δεν θεωρεί τον εαυτό του δεξιό. Θα τον ενοχλεί και θα τον προσβάλει, όταν του το λες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κάθε «πορφυρογέννητος» μού είναι παγερά αδιάφορος. Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος που είναι από κάτω. Θα αρχίσει η πλήρης μητσοτακοποίηση. Θα δεις τί θα γίνει στο συνέδριο. Πρώην στελέχη του ΠαΣοΚ έχουν εκλεγεί σε νομαρχιακές (της Ν.Δ.). Αυτά που λέει ο Άδωνις, ο πρώτος αντιπρόεδρος, δεν είναι η θέση της Νέας Δημοκρατίας. Θα αρχίσει να τον κονταίνει με το αλυσοπρίονο. Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να κάνει ένα άλλο κόμμα».

 Χαρακτήρισε τη ΝΔ «μπλε, θολό, ποτάμι» όπου «τα όργανα υπάρχουν μόνο ως άλλοθι για να μιλάει ο αρχηγός. Μιλάει ο αρχηγός, τον χειροκροτάνε και τελείωσε» και τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ «πριμαντόνα της πολιτικής».

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Τσίπρας κτλ ανήκουν σε μία τάξη επαγγελματιών πολιτικών που, όπως οι δικηγόροι, τσακώνονται στο δικαστήριο, πάνε μετά στο καφενείο, πίνουν και κανένα καφεδάκι», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε, ωστόσο, πως «πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Το είχα γράψει δημόσια ότι ο Μητσοτάκης ήταν ο καλύτερος υπουργός στην διαπραγμάτευση, ο καλύτερα προετοιμασμένος. Και έτσι έπρεπε να είναι. Τα καλά τα λέω αλλά υπάρχουν και τα άλλα. Ποια είναι η θέση σου στα εθνικά, το μεταναστευτικό; Έρχεται σαν τρένο το νέο σχέδιο Άναν. Να δούμε εκεί τί στάση θα κρατήσει (ο Μητσοτάκης)».

Τόνισε ότι με τη σημερινή κατάσταση «δίνεται το δικαίωμα στον Νίκο Μιχαλολιάκο να δοξάζεται κρυπτόμενος. Ο Έλληνας όταν βαράνε κάποιον όλοι αισθάνεται (προς αυτόν) μία συμπάθεια». 
“Θα κάνουν τον φασίστα τιμητικό όρο”
Ξεκαθάρισε πως «δεν μασάω ότι «όποιος αντιδρά στο μεταναστευτικό είναι χρυσαυγίτης». Μόλις οι χωροφύλακες έπαψαν να κλείνουν το μάτι (στους χρυσαυγίτες) και τους βούτηξε ο νόμος, κόπηκαν όλα αυτά μαχαίρι. Αυτή είναι η βασική αντίδραση με την άκρα αριστερά. Εγώ δεν θέλω κανείς να υποκαθιστά το κράτος. Νόμος, τάξη, ελευθερία. Ο πραγματικός ιδιοκτήτης της χώρας είναι ο λαός και αυτή τη στιγμή οι Έλληνες αισθάνονται «νοικάρηδες».
Η Δεξιά που θέλει η Αριστερά είναι ή με ξυρισμένο κεφάλι και άρβυλο και να λέει  φιλοναζιστικές μ@λακίες ή χαζοχαρούμενη και ενοχική. Υπάρχει και η χαζοδεξιά που φοβάται τον ίσκιο της. Το να λες ανοιχτά ότι δεν μπορεί ο Πακιστανός να κλείνει τον δρόμο και να κάνει έλεγχο ταυτοτήτων. Όποιος τολμήσει να κάνει κριτική είναι φασίστας. Άμα συνεχίσουν να έτσι θα κάνουν τον φασίστα τιμητικό όρο. Θα λένε «καλό παιδί είναι αυτός, φασίστας, ας του δώσουμε την κόρη μας». Φασίστας είναι αυτός που στήνεται στα τέσσερα στους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν και του Ισλαμικού Κράτους».
«Πατάνε το κουμπί, κλείνουν οι δρόμοι. Το πατάνε και ανοίγουν. Θέλουν να τους έχουν (τους πρόσφυγες) στον Πειραιά για να ασχολείται ο κόσμος, δημιουργείται ανασφάλεια και δεν αλλάζει εύκολα άλογο ο κόσμος. Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, πάντως, που μπορεί να γίνει στη χώρα είναι η εφαρμογή των νόμων. Σταματάς τον Έλληνα και του ζητάς την ταυτότητα, στον Έλληνα που πήγε να βγάλει μεροκάματο στον δρόμο της πατρίδας του;» διερωτήθηκε ο κος Κρανιδιώτης.
“Είναι εποικισμός... Κλείσανε τα σύνορα και μας έμειναν εδώ αμανάτι”
 «Όταν στέλνεις οργανωμένα τέτοιες μάζες, είναι εποικισμός. Να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους κατσαπλιάδες Αφγανούς και Πακιστανούς, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να αποκτήσουμε μία τεράστια ισλαμική μειονότητα; Κλείσανε τα σύνορα και μας έμειναν εδώ αμανάτι. Ανέφερα την ανάγκη της αυστηρής τιμωρίας γι’ αυτό που συνέβη στη χώρα. Δεν τους άρεσε;  Διάβασαν για τα έξι κυπαρίσσια και ότι θα τους δέσω εγώ τα χέρια. Χρειάζεται τιμωρία, ναι ή όχι; Ο ελληνικός στρατός δεν κρέμαγε, τουφέκιζε. Εγώ νομίζω ότι ο κόσμος θέλει την αυστηρή τιμωρία γι’ αυτό που συνέβη στη χώρα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ρανιδιώτης: Μου έγινε πρόταση να είμαι αντιπρόεδρος στο κόμμα του Καρατζαφέρη