20 Απριλίου 2016

Εκεί στην Συγγρού Ξυπνήστε… Όλοι γνωρίζουμε αυτό το αρχαιοελληνικό ρητό: "Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει".



 
  Μετά το μήνυμα του αντιδημάρχου του Νίκαιας-Ρέντη Δημοσθένη Σταματάτου στον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη (πρώην Κ.Κ.Εσωτερικού-μετά ΔΗΜ.ΑΡ.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α τώρα), όπου ζητά από τους "ταλαίπωρους" αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας Β΄ Πειραιά να τον στηρίξουν (όπως και έγινε μέσω γραφείου Γ. Τραγάκη) για να εκλεγεί στο συνέδριο της Ν.Δ. με πρόθεση να κατέβει για την Κ.Ε. του κόμματος!....


  Αλήθεια ο πρώην Διευθυντής του Βουλευτικού γραφείου Γιάννη Τραγάκη, που μπήκε από τη Ν.Δ. στη Βουλή των Ελλήνων ως μόνιμος υπάλληλος με τον "ευεργετικό" νόμο του συνεργάτη Αντιπροέδρου της Βουλής και μάλιστα άλλαξε τον κύκλο ζωής του έως και τον τόπο κατοικίας του, τι ζητά από το κόμμα της Ν.Δ.?

  Μάλλον θεωρεί ότι στο κόμμα είναι κουτόφραγκοι και οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. στη Β΄ Πειραιά αφελείς!!!

  Θέλει δηλαδή να καρπώνεται τα πάντα από το κόμμα της Ν.Δ. και στην Β΄ Πειραιά που είναι η περιοχή του να "συνεργάζεται" με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α για το καλό της "Πόλης του"!!!  

  Μάλλον μας θεωρεί όλους εμάς "χαχόλους" και εκείνος είναι ο πονηρός!!!

  Αλήθεια μπορεί να μας πει κάποιος τι έκαναν με την υποψήφια Πρόεδρο από τη Σαλαμίνα που τη στήριζαν φανερά, ενώ στο τέλος εφόσον επικοινωνούν αυτός και οι κολλητοί του με κάποιο γραμματέα στα κρυφά την άδειασαν για να στηρίξουν την "γραμμή¨ για να είναι και στο συνέδριο στη γραμμή???

  Φυσικά κάνουν ότι φωνάζουν για να της "ρίξουν" στάχτη στα μάτια και βάζουν τους δύο γκαζοντενεκέδες να φωνάζουν. Ο ένας ο "νταής" που βρίζει κόμμα-μάνες-γυναίκες-προέδρους και παιδιά και ο άλλος ο φελλός από το νησί που δεν μπορεί να χωνέψει ότι γελάνε όλοι μαζί του στη Συγγρού 340!!!

 Αλλά φίλοι καλά λένε ότι η βλακεία είναι ανίκητη και ο σερ Βλάκας αχτύπητος!!!

Ξυπνήστε εκεί στη Συγγρού και απομονώστε αυτά τα φαινόμενα από το κόμμα για να αποκτήσετε ξανά τη χαμένη αξιοπιστία των πολιτών της Β΄ Πειραιά αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
N.M