19 Απριλίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ




Επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, ως Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Λασίθι, επισκέφθηκα μαζί με τη σύζυγό μου Αφροδίτη, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ιεράπετρας και της Σητείας για να...
ευχηθώ καλές γιορτές στα στελέχη και τους εθελοντές του, να τους συγχαρώ για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν και να τους εκδηλώσω τη στήριξή μου στο έργο τους.
Στο πλαίσιο αυτό, τους προσφέραμε σημαντικές ποσότητες τροφίμων για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών.
Πραγματικά, αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους, διότι στη σημερινή δύσκολη και σκληρή εποχή, με τις συντονισμένες προσπάθειές τους καλύπτουν σημαντικά κενά του κράτους και συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της φτώχειας και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.
Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ τη διοίκηση και  τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων, για τον υπεύθυνο και πολύ σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν, ώστε να λειτουργήσουν συντονισμένα και με άρτια οργανωμένο τρόπο αυτές οι κοινωνικές πρωτοβουλίες. 
Καλώ όλους τους συμπολίτες μας, να στηρίξουν το έργο τους, ιδιαίτερα αυτές τις εορταστικές ημέρες, προσφέροντας ότι περισσεύει από το υστέρημά τους για να ανακουφίσουμε και στηρίξουμε τις άπορες και κοινωνικά αδύνατες οικογένειες της περιοχής.