4 Μαΐου 2016

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά φαίνεται πως θα εξελιχθεί και φέτος όπως και το καλοκαίρι 2015 απο την γνωστη"μαφια"




Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά φαίνεται πως θα εξελιχθεί και φέτος όπως και το καλοκαίρι 2015 η γνωστή «μαφία» που οργανώνει το πανηγύρι της Παναγίας Φανερωμένης γίνεται με το γνωστό καθεστώς σκότους και αδιαφάνειας μιας ομάδας.....

Η ομάδα αυτή είναι "ευλογημένη" από τους εκπροσώπους του Θεού και της Παναγίας που προΐστανται της Ιερά Μονής της Φανερωμένης. 
Επιβάλετε να  εφαρμόσετε και εσείς σαν Μονή  τον νόμο που είναι ξεκάθαρος «νομος 4264/14»... Αλήθεια και οι δωρεές ή οι προσφορές σε χρήμα και εργασία για τη συντήρηση ή κάποιου έργου, μέσα ή για τη Μονή από τους χιλιάδες πιστούς που το κάνουν για τάμα δεν "πιάνονται Μπήκαν κανόνες στο παιχνίδι που εσείς κλείνετε τα μάτια και τα αφτιά σας ..Ως πότε ο Δήμος θα καθαρίζει τα επικερδές σκουπίδια της ομαδούλας του πανηγυριού χωρίς ανταποδοτικό όφελος?
Δεν είναι δυνατόν στις εποχές που ζούμε κάποιοι να κονομάνε με φόντο την θρησκεία .Όταν  εισπράττονται από 120 έως 180 χιλιάδες ευρώ και το Ελληνικό δημόσιο ή ο τοπικός Δήμος δεν εισπράττει ένα ευρώ που βρίσκετε και στο κόκκινο η Δημοτική Αρχή τι περιμένετε να κάνει??? .
Φυσικά το αυτονόητον να  εφαρμόσει το Νόμο.
Η Μεγαλόχαρη Ιερά Μονή δεν ενδιαφέρεται για τους χιλιάδες δημότες της Σαλαμίνας που είναι άνεργοι και άποροι και περιμένουν από την καταχρεωμένη Δημαρχία να τους συντηρήσει με τις ισχνές κοινωνικές δομές και επαφίεται, εφόσον δεν δέχεται να δώσει μέρος των χρημάτων στο Δήμο σε ευχολόγια και δεήσεις για το "καλό" των πιστών!!!
Αλλά μάλλον η εκκλησία δεν φοβήθηκε και την "άθεη" κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που αποφεύγει και αυτή να τα βάλει μαζί της
Σαλαμινιώτες και Σαλαμινιώτισσες πρέπει να τελειώνει αυτό το προνομιακό πανηγύρι που αποφέρει έσοδα σε λίγους και ηθικό πλήγμα στον Δήμο και στο λαό του Νησιού μας!
 Οι Σαλαμινιώτες είμαστε περήφανος λαός με ένδοξη ιστορία από την παγκοσμίου φήμης ναυμαχία των Σαλαμινομάχων που κράτησε όρθιο τον δυτικό πολιτισμό και δεν είμαστε επαίτες , ούτε ζητάμε ελεημοσύνη από καμία εκκλησία και ασφαλώς από την Αγία Προστάτιδα του Νησιού μας αλλά δεν είμαστε αφελείς ούτε κορόιδα!!! 
Επιτέλους ανοίχτε τα στεγανά των εκκλησιών και με διαφάνεια δώστε τα χρήματα στον εξαθλιωμένο και φτωχό λαό ,στους χιλιάδες ανέργους και όχι στις τσέπες μερικών επιτηδείων που λυμαίνονται την Μονή εδώ και πολλά χρόνια …. και με ποίων την ανοχή ;; 
Επιτέλους δεν είμαστε Νέο-Οθωμανική επαρχία με τίτλους και προνόμια αλλά υπάρχει πια και κάτι που θα σας σταματήσει. 
Ο νόμος και η Θέληση του Θεού διότι αυτό που συντελείτε, μόνο για καλό σκοπό δεν είναι και εμάς του αγνούς πιστούς και κατοίκους του νησιού θα μας βρει απέναντι.