31 Μαΐου 2016

Στις σημερινές δύσκολες εποχές για όλους τους πολίτες κάποιοι κάνουν χορό χιλιάδων ευρώ καλυπτόμενοι πίσω από την πίστη που κάθε απλού πολίτη….!!




Το «Πάσχα του καλοκαιριού» και η Ελλάδα στήνει γιορτές και εκδηλώσεις για να τιμήσει με ιδιαίτερη λαμπρότητα την Υπεραγία Θεοτόκο. Σε κάθε γωνιά της χώρας, πλήθος κόσμου προσέρχεται στις εκκλησίες και στα μοναστήρια για να ακολουθήσει τις περιφορές των εικόνων της Μεγαλόχαρης, που φανερώθηκαν στους πιστούς σε.....
δύσκολους καιρούς, με τρόπο θαυμαστό. Κάθε τόπος, έχει και την δική του θαυματουργή εικόνα της Κυρίας Θεοτόκου, όπου αποτελεί στήριγμα, ελπίδα και παρηγοριά για χιλιάδες Ορθόδοξους Χριστιανούς.



Όλα λοιπόν παίζονται πάνω στις πλάτες των πιστών, που για να νιώσουν κοντά στο Θεό, πέφτουν θύματα επαγγελματιών απατεώνων με πρόφαση το πανηγύρι της Μεγαλόχαρης. Παίρνουν χρήματα μέσα από τις τσέπες των προσκυνητών πουλώντας ότι μπορούν και μάλιστα δίνοντας σε έναν αποδεδειγμένα χρεωκοπημένο Δήμο ως αντίτιμο μόνο σκουπίδια …

Τα χρήματα φυσικά δεν μένουν ούτε στο νησί για κάποια ανάπτυξη πόσο μάλλον για το μοναστήρι. Αλλού πάνε….

Πληροφορίες μιλάνε για πολυκατοικίες στο Δήμο Αιγάλεω και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Κρήτη. Βέβαια επειδή όλοι δεν είναι ροφοί ή χάνοι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε κρατικούς λειτουργούς. Ελπίζουμε σήμερα επειδή μόνο η πίστη μας έμεινε, να μην αφήσουμε να την καπηλευτούν και αυτήν οι επιτήδειοι πανηγυρτζήδες .