6 Ιουνίου 2016

Ανακαλεις κε ΚΟΤΖΙΑ απο την ΒΙΕΝΝΗ για πιο μικρο θεμα και εσυ πηγαινεις στην ΑΛΒΑΝΙΑ μετα τις ανθελληνικες δηλωσεις του πρωθυπουργου της?




Κε ΚΟΤΖΙΑ σε θεωρουσαμε τον πιο σοβαρο υπουργο της κυβερνησης και σημερα μας απογοητευσατε πληρως.
Το ταξίδι στην ΑΛΒΑΝΙΑ δεν έπρεπε να ειχε γίνει μετα τις ανθελληνικές δηλώσεις του πρωθυπουργού ΡΑΜΑ.ΕΠΡΕΠΕ να το είχατε αναβάλει και να ζητήσεις ...
εξηγήσεις και διόρθωση των δηλώσεων του....

Το ταξίδι να γινόταν μετά απο μεγάλο χρονικό διάστημα.....μπήκατε στο τρυπακι των κατσιαπλιαδων και τώρα θέλω να δω πως θα αντιδράσετε σε αυτήν την ιταμη σημερινή πρόκληση??
το σημερινό περιστατικό έχει ως εξής .
Ένα πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο δεν συναντά κανείς σε μια επίσημη επίσκεψη κυβερνητικού αξιωματούχου και μάλιστα του υπουργού Εξωτερικών, έγινε στα Τίρανα τα οποία επισκέπτεται ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.
Σύμφωνα με την Καθημερινή, ομάδες Τσάμηδων διαδηλωτών επιχείρησαν, υπό την ανοχή των αρχών, να εμποδίσουν την είσοδο του κ.Κοτζιά, στο κτίριο του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών, όπου επρόκειτο να συναντηθεί με τον ομόλογό του Ντιτμιρ Μπουσάτι. Οι διαδηλωτές είχαν καταλάβει το χώρο μπροστά στο ΥΠΕΞ και φώναζαν συνθήματα όπως «Τσαμουριά μητέρα μας περίμενέ μας» και «καταργείστε το εμπόλεμο».