17 Ιουνίου 2016

Μια ακόμα δράση ανθρωπιάς από το σωματείο δυτικής Αττικής « Αγιος Γεράσιμος»




Μεγάλη δράση αλληλεγγύης από το Σωματείο Δυτικής Αττικής "Άγιος Γεράσιμος" σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την δήμαρχο Σαλαμίνας  και συγκεκριμένα του τομέα Νήσων ετοιμάζεται μέσα στο καλοκαίρι.....


  Η δράση βοήθειας θα γίνει στη Σαλαμίνα στα μέσα καλοκαιριού όπου θα υπάρχει λόγο συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού παραθεριστών που διατηρούν απλοϊκά εξοχικά στο Νησί μεγαλύτερη ανάγκη για τη χρησιμότητα της ανθρωπιστικής ενέργειας αυτής.

  'Ήδη βρίσκονται σε συντονισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Πρόεδρος του Σωματείου "Άγιος Γεράσιμος" ο δυναμικός Φίλιππας Σελίμης, ο δραστήριος Πρόεδρος Φωτεινός Μπλατσούκας του Σωματείου "Αγία Φωτεινή" με μέλη μόνο πωλητές από το Νησί και φυσικά η Δήμαρχος της Νήσου κ. Ρούλα Νάννου.

  Αυτή η μεγάλη δράση ανθρωπιάς θα είναι μία ακόμη μετά τις 30 και πάνω που έχει κάνει ο Πρόεδρος και το Σωματείο "Άγιος Γεράσιμος" πάντα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής στις πόλεις που λειτουργούν οι πωλητές μέλη του με μεγάλη πάντα επιτυχία, η οποία έχει αναγνωριστεί και από τα κεντρικά κανάλια που δημοσιεύουν τέτοιες δράσεις!

  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την ενέργειά του αυτή, ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. του εν λόγου Σωματείου και φυσικά οι πωλητές μέλη του που παρέχουν και τους τόνους των εμπορευμάτων!!!