1 Ιουλίου 2016

Τικ-Τακ κ Εισαγγελέα......!


 Δεν χωράει στο μυαλό του μέσου έλληνα πολίτη και δη του νησιού της Σαλαμίνας η σήψη και η απατεωνιά που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους.
Τελευταίο συμβάν, εξελίχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Σαλαμίνας όπου θα συζητούσαν μεταξύ άλλων και το θέμα της εμποροπανήγυρης της  ιεράς Μονής της Φανερωμένης.
Φυσικά  και είναι θέμα που καίει...
Κάνει τζίζ  που λέει και ο λαός.
Όποιος ήθελε να πεί κάτι τον διέκοπταν και του αφαιρούσαν το λόγο. Με φωνές και  αντιδράσεις   από την αντιπολίτευση ακριβώς οι ίδιες, σαν καρμπόν ένα πράγμα.
 Ευτυχώς που υπήρξε μια φωτεινή εξαίρεση που βέβαια την διέκοπταν  και δεν την άφηναν  να  κάνει.... Εύστοχες τοποθετήσεις και ερωτήσεις.
Η κα  Μπινιάρη λοιπόν ως ένδειξη σεβασμού προς τον εαυτό της αλλά και προς τους Δημότες που την ψήφισαν αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Η σειρά μας τώρα να ρωτήσουμε,
•Γνωρίζει η ηγουμένη της Μονής πόσα μέτρα δίνει προς ενοικίαση;;
πόσα  χρήματα εισπράττονται από τους μικροπωλητές ;; αν όχι οι περσινές θέσεις είναι «345χ2 = 690 χωρίς καντίνες και τις προνομιούχες  θέσεις που έχουν άλλες τιμές ενοικίασης»
Τι επίσημα τριπλότυπα είσπραξης κόβονται και από ποιον;
•Οι υφιστάμενοι και παρατρεχάμενοι της ,είναι σίγουρη για το τι κάνουν πίσω από την πλάτη της. …. Δεν τα γνωρίζει τόσα χρόνια;
• Γιατί  ο πρώην δήμαρχος σήμερα κόπτεται  για την έκδοση αδειών  όταν αυτός ο ίδιος λειτούργησε κατά τον ίδιο ακριβώς  τρόπο  όπως η δήμαρχος Σαλαμίνας κκ Ρούλα Νάννου τον Αύγουστο του 2014 «ήταν είδη σε εφαρμογή από τον 5/14 ο νομός 4264»
Και τέλος  τι γνωρίζει για όλα αυτά που διαδραματίζονται πίσω από την ιερά πανήγυρη ο σεβασμιότατος μητροπολίτης κκ Κωνσταντίνος ;;
Τέλος πληροφορίες  μας λένε ότι το θέμα είναι προ των πυλών  της ιεράς συνόδου .


Επειδή ποια η σήψη έχει φτάσει σε απαγορευτικά επίπεδα, ειδοποιούμε και προειδοποιούμε ...Τικ-Τακ κ Εισαγγελέα..