23 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΔΕ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ




  Καλή δύναμη και επιτυχία στη έμπειρη πολιτικά και στενή συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, κα Ματούλας Ανδριτσοπούλου στα νέα της καθήκοντα στην πιο δύσκολη εκλογικά και οργανωτικά εκλογική περιφέρεια για το κόμμα της Ν.Δ..

  Ελπίζουμε ότι με την εμπειρία της και την αποτελεσματικότητα που την χαρακτηρίζει θα διορθώσει πολλά "κακώς κείμενα" σε ορισμένες Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις στη Β΄ Πειραιώς όπως και .....στην ΝΟ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιώς για να πάψουν τα φαινόμενα παραγκωνισμού αξιόλογων και ικανών στελεχών από ορισμένους και να δουλέψουμε όλοι μαζί ενωτικά και σκληρά για να καταστήσουμε εκλογικά δυνατή τη Ν.Δ. και στην χειρότερη της εκλογικά αυτή περιφέρεια!



Α Π Ο Φ Α Σ Η

1.      Έχοντας υπόψη την παρ. 2 του άρθρου 13 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του  Κόμματος.
2.      Την πρόταση του Προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης Πειραιώς και Νήσων για τον ορισμό Υπεύθυνης Οργάνωσης στη ΝΟ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιώς.
3.      Την πρόταση του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Β΄ Πειραιώς για τον ορισμό Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας στη ΝΟ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιώς.

Αποφασίζουμε

1.      Τον ορισμό της κ. Ανδριτσοπούλου Ματούλας ως Υπεύθυνης Οργάνωσης της ΝΟ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιώς.
2.      Τον ορισμό του κ. Δαμηλάτη Νικολάου ως Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιώς.

          

                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ
                                               

           
                                                                        Βασίλειος – Πέτρος Ν. Σπανάκης