16 Ιουλίου 2016

Το πάρτι στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας κάθε Πέμπτη έλαβε τέλος!!!

  

Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους πωλητές εκτός του Νησιού να απειλούν και να καθυβρίζουν την Δήμαρχο Σαλαμίνας, τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο της λαϊκής αγοράς και φυσικά τους Σαλαμίνιους πωλητές?

  Αλήθεια ποιος είναι ο πρώην Πρόεδρος Σωματείου από τη Δυτική Περιφέρεια που απειλούσε τους Σαλαμίνιους πωλητές ότι θα φέρει από την Αθήνα τον Ταξίαρχο και θα μοιράζει πεντοχίλιαρα ευρώ σε όλους τους ντόπιους πωλητές? ....

 
 Σήμερα που πήγε για ρουφιανιές στον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο της κα Περιφερειάρχη Αττικής μαζί με έναν πρόεδρο με το παρατσούκλι "κρέας" που κατά ομολογία είναι συνδικαλιστικός ντενεκές, τους είπε ότι είναι συνταξιούχος και δουλεύει την άδεια της κόρης του μαζί με τη σύζυγό του διότι η κόρη έχει και μαγαζί στο Κερατσίνι και δεν μπορεί να παραβρίσκεται στο χώρο της λαϊκής αγοράς? 
  
   Δεν ξέρουμε μήπως το έκλεισε τώρα και κάνει πλέον εκ του ασφαλούς το μάγκα ο μπαμπάς της ο οποίος είναι γνωστός σε κάποιους από εμάς από το πρακτορείο Ο.Π.Α.Π. που διατηρούσε στο παρελθόν και πως το έκλεισε...!

  Τέλος πάντων να γνωρίζουν οι κύριοι "πονηροί" ότι έχουμε στην κατοχή μας το βίντεο που παρανόμως δημοσίευσαν στο διαδίκτυο και ακούγονται αυτά που λένε για Δήμαρχο και τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και θα κινηθεί η νομική διαδικασία συκοφαντικής δυσφήμισης και δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων από την Δημοτική Αρχή με την καθολική συμπαράσταση και καταλόγου μαρτύρων όλων των ντόπιων πωλητών του Νησιού (τους οποίους ανοικτά απειλούσαν επίσης).

  Καλούμε επίσης την Περιφέρεια Αττικής να ελέγξει πως πήγαιναν στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας πωλητές της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής από το 2003 και μετά αφού υπήρχε απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για μη μεταφορά στη λαϊκή αυτή αγορά άλλων πωλητών διότι ήταν πολυάριθμοι?

  Επίσης την καλούμε να ελέγξει πως γινόταν από την υπηρεσία της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής έκδοση αδειών ενώ από το 2006-2007 υπήρχε απόφαση επίσης του Νομαρχιακού Συμβουλίου για απαγόρευση?

  Όλες αυτές οι ενέργειες γινόντουσαν επί προεδρίας αυτού του κυρίου που ήταν εκείνες τις εποχές πρόεδρος του Σωματείου, δεν έχει καμία ανάμειξη στις παρανομίες αυτές?

  Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι με Νομαρχιακές άδειες, κοιτάξτε τη καμπούρα σας και αφήστε τους ντόπιους πωλητές διότι μόνο το μπελά σας θα βρείτε!!!