11 Ιουλίου 2016

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας έκανε πάλι το θαύμα της!


 Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας έκανε πάλι το θαύμα της!
Στις εκλογές της Κυριακής 10 Ιουλίου 2016 τάχθηκε εναντίων του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Σαλαμίνας και Δημοτικού Συμβούλου Σαλαμίνας με την δημοτική Αρχή της Δημάρχου  κ. Ρούλας Νάννου  κ. Γιάννη Σκιαθίτη.

 Παρότι ο Γιάννης Σκιαθίτης είναι ενεργό μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, η τοπική που λειτουργεί πολιτικά υπέρ του προηγούμενου Δημάρχου του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ Γιάννη Τσαβαρή και γι΄αυτό πήγε ενάντια στο κομματικό μέλος της!....

 Το αποτέλεσμα ήταν οικτρό για την τοπική διότι ο Πρόεδρος επανεκλέγει με 11 στους 11 στο διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου. Αυτό συνιστά εκτός από αντικομματική συμπεριφορά και παταγώδη αποτυχία για τους εμπνευστές αυτής της πολιτικής ενέργειας της Δημοτικής Τοπικής Σαλαμίνας.

 Αλήθεια εκεί στη Συγγρού έχουν ενημέρωση για τις ενέργειες αυτές, που γίνονται με τη σφραγίδα και το κύρος του κόμματος την Ν.Δ. ή τα έχουν αφήσει όλα στη "συνείδηση" των εκλεγμένων Προέδρων και συμβούλων που έχουν τα μικροσυμφέροντά τους?

 Για άλλη μια φορά μετά την εκδήλωση της Νομαρχιακής που ήταν για τις παραγωγικές τάξεις και δεν χρησιμοποιήθηκε ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της θεματικής της ΝΟ.Δ.Ε. Β΄ Πειραιώς Φωτεινός Μπλατσούκας στο πάνελ, έτσι και τώρα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Σαλαμίνας, ενώ είναι μέλος της συγκεκριμένης, δεν τον ενημέρωσε για τις άστοχες αυτές ενέργειες που έκθεσαν το κόμμα στο Νησί.

 Αλήθεια το κόμμα της Ν.Δ. τι λέει για όλα αυτά και επιτέλους θα επιδείξει πυγμή για να αποφευχθούν και να μην επαναλαμβάνονται συνεχώς τέτοια φαινόμενα?

 Όσο για τους "εγκέφαλους" αυτής της πολιτικής ανοησίας και της ξεφτίλας που υπέστησαν, ένα έχω να τους πω, ότι για ακόμα μία φορά απέδειξαν πόσο μεγάλοι πολιτικοί γκαζοντενεκέδες είναι!!!