13 Αυγούστου 2016

Φαήλος: Δεν θα βγει άλλος από ΝΔ να βρίσει Καραμανλή και να υπερασπιστεί Γεωργίου και… ΠΑΣΟΚάρα;


Αιχμηρός, για άλλη μια φορά, μέσω της προσωπικής σελίδας του στο Facebook, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης έβγαλε στη σέντρα συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη και στελέχη που.....
κινούνται πέριξ της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΝΔ, προερχόμενα από ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Δράση, που το τελευταίο διάστημα αφήνουν αιχμές κατά του Κώστα Καραμανλή, και υπερασπίζονται τον Ανδρέα Γεωργίου, πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και κατηγορούμενο για την παραποίηση του ελλείμματος του 2009, που οδήγησε την Ελλάδα στα Μνημόνια.
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης πήρε πάσα και από τον σάλο που προκλήθηκε χθες με την ευθεία επίθεση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου κατά του Κώστα Καραμανλή, στο περιθώριο και της φημολογίας ότι ο γνωστός δημοσιογράφος συμμετείχε στην οργάνωση σεμιναρίων επικοινωνίας για βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, συνδράμοντας το επιτελείο Μητσοτάκη.
“Τί έγινε, δεν θα βγει σήμερα κανάς άλλος από τη ΝΔ να βρίσει τον Καραμανλή και να υπερασπιστεί τον Γεωργίου και την Πασοκάρα;”, έγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, εκθέτοντας τη στάση της σημερινής ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, να μην παίρνει επισήμως θέση στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ.