25 Σεπτεμβρίου 2016

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των "Σαλαμινιων 2016." Από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σαλαμίνας (ΝΑΟΣ)





Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Σαλαμίνας (ΝΑΟΣ) , διοργάνωσε σήμερα Κυριακή, διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας, οι οποίοι εντάχθηκαν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής των "Σαλαμινιων 2016." Ενας όμιλος ο οποίος έχει στην κατοχή του πλήθος μεταλλίων και .....
κυπέλλων και που αποτελεί κόσμημα στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας. Εγώ και οι συνεργάτες μου ως ένδειξη ελάχιστης τιμής προς όλα αυτά που έχουν προσφέρει οι αθλητές, Ο ακούραστος προπονητής κος Αλεκος Περάματζης, όπως και ο πρόεδρος του ομίλου κος Αντώνης Αργυρίου, εξασφάλισε τα μετάλλια, όπως και την σίτιση των αθλητών που κατέφθασαν στο νησί και συμμετείχαν στην διεξαγωγή των αγώνων, από ναυταθλητικούς ομίλους απ όλη την Ελλάδα.
 


 Ευχόμαστε στα παιδιά μας, να συνεχίσουν τον λαμπρό αλλά και συνάμα πολλές φορές επώδυνο αγώνα τους για την κατάκτηση της κορυφής, με δύναμη και αυτοσυγκέντρωση, που θέτει τον πήχη της ζωής σε άλλη συχνότητα, σε άλλα ιδανικά και σε άλλο ηθικό υπόβαθρο. Αυτή άλλωστε είναι και η ουσιαστική έννοια και σημασία του αγώνα. Η Δημοτική Αρχή θα στηρίζει τις προσπάθειες τους αυτές με όποιο τρόπο μπορεί και διαθέτει.