15 Δεκεμβρίου 2016

Ποιοι φεύγουν από τη Ν.Δ.!


Εκτός Ν.Δ. θα βρεθούν σε λίγες εβδομάδες αρκετά πρόσωπα που κατέχουν θέσεις στον κομματικό μηχανισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όχι, δεν φεύγουν από τις τάξεις της Ν.Δ. αλλά υπάρχει ήδη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους όσοι επικεφαλής γραμματειών του κόμματος θα πολιτευτούν. Ήδη υπάρχουν.....
πολλά παράπονα βουλευτών και άλλων πολιτευτών για τη δράση πολλών από τους γραμματείς και ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να αλλάξει το κλίμα.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, εκτός κομματικού οργανογράμματος αναμένεται να βρεθούν: ο Νίκος Κωστόπουλος, από τη γραμματεία Επιστημονικών Φορέων για να είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθήνας, ενώ υποψηφιότητα, αλλά στην Περιφέρεια Αττικής, θα θέσει και ο αναπληρωτής του ο Γιώργος Κώτσηρας.
Στις Σέρρες θα είναι υποψήφιος ο στενός συνεργάτης της Ντόρας Μπακογιάννη, Τάσος Χατζηβασιλείου που είναι αναπληρωτής στη γραμματεία Διεθνών Σχέσεων. Ο νιόπαντρος (δεύτερη φορά παντρεύτηκε προ ημερών) Γιάννης Οικονόμου που είναι σήμερα γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού λέγεται ότι τελικά θα είναι υποψήφιος, όχι στη Β΄ Αθηνών, αλλά στη Φθιώτιδα.
Στη Β΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Ξυπολυτάς, επικεφαλής της γραμματείας Παραγωγικών Φορέων, ενώ στην ίδια περιφέρεια θα θέσει υποψηφιότητα, η δικηγόρος και γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος, Ζωή Ράπτη. Στη Β΄ Αθηνών, όπου παρατηρείται συνωστισμός, θα είναι υποψήφιος και ο Μανώλης Γραφάκος, νυν αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος της Ν.Δ. Στην περιφέρεια Αττικής θα είναι υποψήφιος ο αναπληρωτής γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της ΝΔ.