12 Δεκεμβρίου 2016

Νέα παράσταση από τον διάσημο "ΜΠΟΥΦΟΝΟ" του Κορυδαλλού είχαμε την Παρασκευή το βράδυ στο χορό της ΔΗΜΤΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.





Στην μεγάλη  προσπάθεια που καταβάλει ώστε να στηρίξει τον τελευταίο του ρόλο "ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ", έβαλε τα πανάκριβα ρούχα του και ξεκίνησε να κάνει τον παρκαδόρο μετακινώντας τους κώνους στάθμευσης. Το αντίτιμο???? Μια φωτογραφία με τον " ΜΗΤΣΑΡΑ "....

Ο γνωστός ζογκλέρ, πρύτανις του γλυψίματος και έχοντας επίσημα τον τίτλο του γελωτοποιού της τοπικής αυτοδιοίκησης, μόλις έφτασε ο Γραμματέας του κόμματος δικαιολόγησε τη φήμη του ως κωμικού με την πηγαία φλέβα δίνοντας μια απίστευτη ερμηνεία στο ρόλο " υποψήφιος βουλευτής"
Κάπως έτσι λοιπόν τελείωσε η αποστολή του, έβγαλε και τις απαραίτητες φώτο και κούρνιασε          στο τραπέζι του ασχολούμενος με την πραγματική του αγάπη....ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ!!!
Περνώντας όμως η ώρα δυστυχώς για τον " ΜΠΟΥΦΟΝΟ " μας, καθήμενος μόνος του στο τραπέζι άρχισε να παίζει το ρόλο που ξέρει καλύτερα απ" όλους ...." Ο JOHNY- Ο ΜΟΝΑΧΟΣ- Ο ΔΕΞΙΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ". Σαν να μην έφτανε αυτό, επώνυμη γοητευτική κυρία τον πλησίασε αργά και βασανιστικά και του πέταξε μια πετσέτα αναφωνώντας....."ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙΣ ΤΑ ΚΛΆΜΑΤΑ".  Ο Γιαννάκης αντέδρασε & απάντησε..... χαχαχαχα !!!!!
Κάπως έτσι τελείωσε η τελευταία περιπέτεια του Γιαννάκη, του μεγαλυτέρου ΜΠΟΥΦΟΝΟΥ της πολιτικής.
θερμή παράκληση  μην τον αποπαίρνεται, αφήστε τον να βγάζει φωτογραφίες μαζί σας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας ανταμείψει όλους, δίνοντας πολλές στιγμές σπαραχτικού γέλιου