12 Ιανουαρίου 2017

Όποιος αγαπάει την Ελλάδα είναι μαζί μας


Το Antinews έχει αποδείξει ότι δεν «μασάει» όταν πρέπει να κάνει σκληρή κριτική. Σε όλους ανεξαιρέτως όταν βλέπει ότι το καράβι της χώρας μπατάρει. Δεν έχει καμιά σημασία αν μπατάρει δεξιά ή αριστερά, σημασία έχει να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να πεταχτούν στη θάλασσα τα άχρηστα προκειμένου να μη βουλιάξει η Ελλάδα....

Δεν έχουμε καμιά ιδεολογική αγκύλωση, δεν πιστεύουμε σε κακούς αριστερούς και σε καλούς δεξιούς ή το αντίστροφο. Πιστεύουμε σε πατριώτες που υπήρχαν και υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα. Αλίμονο να βάζουμε ταμπέλα πατριώτη σε κάθε έναν που νομίζει ότι είναι επειδή ψηφίζει Μητσοτάκη ή επειδή ψηφίζει Τσίπρα.
Αλλιώς αποδεικνύεται η αγάπη για την πατρίδα κι όχι με ταμπέλες. Και τα γράφουμε όλα αυτά διότι διαβάζουμε τις κριτικές που μας ασκούν οι αναγνώστες όταν χρησιμοποιούμε εισαγωγικά στη λέξη αριστερά. Ο λόγος προφανής. Θεωρούμε ότι υπάρχουν αριστεροί λεβέντες, πατριώτες, πραγματικοί Έλληνες που τίμησαν τη σημαία της, σκοτώθηκαν, φυλακίστηκαν ή βασανίστηκαν για την Ελλάδα κι όχι για το κόμμα, τη Μόσχα ή τον κάθε ανόητο αρχηγό. Υπήρχαν και υπάρχουν αριστεροί που αγάπησαν και αγαπούν τη χώρα τους και που θέλουν να προοδεύσει. Συνήθως βρίσκονται έξω από τα κόμματα ή μέσα σ' αυτά αλλά στη γωνία και παρακολουθούν άναυδοι αυτά που βλέπουν.
Και ξεχωρίζουμε με εισαγωγικά όσους πούλησαν τους αγώνες, τις αγωνίες, την ιστορία της χώρας και απέκτησαν εξουσία, δύναμη και λεφτά επειδή δήλωναν αριστεροί. Η κυβέρνηση Τσίπρα ξεπούλησε ό,τι είχε καλό η ελληνική αριστερά, όχι γιατί έγινε... πιο δεξιό κόμμα αλλά γιατί δεν έχει αρχές, ηθικούς φραγμούς, αγάπη για την Ελλάδα, αγωνία για το μέλλον. Όταν είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η σημαία είναι παλιοπανί η ότι η Πόλα Ρούπα είναι αγωνίστρια, ε τότε αυτοί θα είναι για εμάς «αριστεροί» κι όχι εκείνοι οι μπεσαλήδες αγωνιστές που γνωρίσαμε στη ζωή μας. Ναι, λοιπόν. Θα συνεχίσουμε να βάζουμε εισαγωγικά στους προδότες της αριστεράς που εμείς και πολλοί άλλοι σ' αυτό τον τόπο έδωσαν άλλο νόημα. Όχι το νόημα των μπολσεβίκων και των ξεπουλημένων που δεν έχουν πρόβλημα να ξεπουλήσουν και τη χώρα. Αλλά εκείνων που είχαν πραγματικό όραμα και αγωνίστηκαν για τον εκδημοκρατισμό και την πρόοδο του τόπου. Οι περισσότεροι είναι στα σπίτια τους κι όχι στα κομματικά ή συνδικαλιστικά γραφεία και καλά κάνουν. Για εμάς αυτοί θα είναι οι πραγματικοί αριστεροί κι όχι ο Τσίπρας και η παρέα του.
Όσο για τους «δεξιούς» που θίγονται για τα εισαγωγικά λέμε τα εξής. Στον δεξιό χώρο υπήρξαν πολλοί προδότες, πολλοί ανθέλληνες και πολλά λαμόγια που πλήγωσαν την Ελλάδα. Όπως σε κάθε πολιτικό χώρο έτσι και στη δεξιά υπήρξαν και ζιζάνια δίπλα στα λουλούδια. Κι αυτοί λοιπόν θα μπαίνουν... σε εισαγωγικά, Κι επίσης δεν θα διστάσουμε να αμφιβάλλουμε για την αγάπη τους για την Ελλάδα και για τους τωρινούς δεξιούς της Νέας Δημοκρατίας κι όχι μόνο. Όσοι σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές κοιτάζουν την πάρτη τους και όχι την πατρίδα, όσοι περιφέρονται στο Κολωνάκι αναζητώντας μια θεσούλα μετακλητού, όσοι το παίζουν συμβουλάτορες «πουλώντας» το δεξιό τους παρελθόν.
Και να πούμε και κάτι ακόμη. Αλίμονο σε όσους δηλώνουν πραγματικοί δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι ή ότι άλλο πουλώντας πατριωτισμό μόνο και μόνο για την τσέπη τους. Όχι, λοιπόν δεν θα βάλουμε κομματικές ή ιδεολογικές ταμπέλες. Όποιος αγαπάει την Ελλάδα είναι μαζί μας. Όποιος δεν την αγαπάει να πάει στον αγύριστο. Έτσι μάθαμε στο Αntinews έτσι θα πορευτούμε και σε όποιον αρέσει.