9 Ιανουαρίου 2017

Φαντάζεστε να κυβερνούσαν οι... κακοί δεξιοί;


Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα είχε γίνει αν όλα όσα συμβαίνουν τώρα είχαν ως σημείο αναφορά μια δεξιά κυβέρνηση. Αν δεν ήταν ο Τσίπρας πρωθυπουργός αλλά ο Σαμαράς. Αν υπουργός Μετανάστευσης δεν ήταν ο Μουζάλας αλλά ο... Άδωνις ή αν υπουργός Δικαιοσύνης δεν ήταν ο Κοντονής αλλά ο Αθανασίου.....

Αν την υπόθεση του μικρού παιδιού της Ρούπα έπρεπε να την χειριστεί ένας δεξιός υπουργός. Αν τους δύσμοιρους πρόσφυγες που ζουν στους -10 βαθμούς Κελσίου μέσα σε σκηνές, έπρεπε να τους προφυλάξει ένα δεξιό κράτος. Σκεφτείτε μόνο τι θα είχε συμβεί με την «αριστερή» αξιωματική αντιπολίτευση να ουρλιάζει.
Μας ηχούν στα αυτιά οι δηλώσεις του Τσίπρα και της παρέας του: «Αφήσατε τους πρόσφυγες να πεθάνουν. Είστε ακροδεξιοί, είστε Χρυσαυγίτες, ανάλγητοι, απάνθρωποι, παραβιάζετε τα ανθρώπινα δικαιώματα». Ομοίως και για το παιδί της Ρούπα που πρώτα αξιολογήθηκε και μετά δόθηκε στη γιαγιά σκεφτείτε π.χ. τον... λεφτά Παπαδημούλη από την άνετη θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο να κάνει αναλύσεις για τα δικαιώματα του παιδιού και για το πόσο «δολοφόνοι» είναι αυτοί οι δεξιοί που σκοτώνουν την ψυχή του.
Όμως, όλα αυτά συμβαίνουν σε μια «προοδευτική», αριστερή κυβέρνηση. Ο Κυρίτσης που είπε ότι σώσαμε 9.000 πρόσφυγες αλλά τι να κάνουμε που μας έμειναν στο χιόνι και την παγωνιά άλλοι 1.000, είναι Συριζαίος. Είναι «αριστερός», πολύ ευαίσθητος και ξέρει από προσφυγιά. Όχι σαν τους κακούς δεξιούς που δεν έχουν πρόβλημα να πεθάνει κάποιος από το κρύο.
Ο Μουζάλας το παίζει προοδευτικός, αλλά αυτός ήταν που έλεγε ότι στο κρύο δεν πρόκειται να μείνει ούτε ένας πρόσφυγας. Και όλοι αυτοί στη Μόρια τι είναι; Χιονάνθρωποι; Δεν είναι παιδιά που κοιμούνται μέσα στο κρύο;
Η Ελλάδα δεν είναι στο έλεος κανενός χιονιά, κανενός υπουργού και κανενός τρομοκράτη. Είναι στο έλεος όλων εκείνων που έχτισαν καριέρες καταγγέλλοντας τους άλλους. Χαρακτηρίζοντάς τους με τις πιο ακραίες ιδιότητες. Εξευτελίζοντάς τους, στοχοποιώντας τους και κάνοντάς τους να μην μπορούν να κοιμηθούν από φόβο ή από τύψεις. Είμαστε στο έλεος μιας «αριστεράς» που δεν έχει κανένα πρόβλημα να καταστρέψει τη χώρα και όσους προσφέρουν πολύ ή λίγο. Και που όταν έρχεται η ώρα τους να βρουν λύσεις, να κυβερνήσουν, ξεχνούν τι έλεγαν και κάνουν ακόμη χειρότερα. Είναι πιο φασίστες κι από τους φασίστες διότι είναι απίστευτοι ψεύτες.