22 Ιανουαρίου 2017

Με επίθεση κατά μέτωπο, απαντάει η ΝΔ στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ


Με συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής θα … «εορτάσει» η Νέα Δημοκρατία την συμπλήρωση των δυο ετών από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το δίδυμο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Η ηγεσία της Ν.Δ. αποφάσισε ανήμερα της επετείου των δυο ετών από την εκλογική νίκη του Αλέξη Τσίπρα να συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος στην Πειραιώς ώστε να σταλούν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Σε αυτή τη συνεδρίαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιτεθεί προσωπικά στον Αλ. Τσίπρα, μιλώντας για δυο χρόνια οπισθοχώρησης και εθνικής κατάθλιψης....

«Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας η χώρα κάνει βήματα προς τα πίσω και η κοινωνία βυθίζεται σε κατάθλιψη. Ποτέ τα τελευταία 7 χρόνια, από την στιγμή που η κρίση χτύπησε με βία την Ελληνική κοινωνία, δεν ήταν πιο σκοτεινός ο ορίζοντας για το σκάφος της Ελλάδας. Δημοσιονομικά η χώρα έχει κάνει βήματα πίσω και ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να μπορέσει να φτάσει – κάποια στιγμή – στα επίπεδα που ήμασταν στα τέλη του 2014» τονίζουν από το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη.
Η ηγεσία της Ν.Δ. προτάσσει το νέο κατ’ αυτήν δίλημμα των εκλογών, το οποίο είναι: «με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ή με την κοινωνία». Από το επιτελείο του Κυρ. Μητσοτάκη μεταδίδουν ότι το δίλημμα δεν είναι από την μία οι υπερήφανοι αγωνιστές των συμφερόντων του λαού και από την άλλη εκπρόσωποι των δανειστών που έχουν ως καλύτερους «πελάτες» τη σημερινή κυβέρνηση. «Το πραγματικό δίλημμα είναι αν συντάσσεται κανείς με το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, την Ελλάδα της νέας διαπλοκής, των φόρων, των αντισυνταγματικών διορισμών στο δημόσιο ή με την Ελλάδα της δημιουργίας, της εργασίας, της προκοπής, της ελπίδας της αλήθειας» τονίζουν.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η στάση της ηγεσίας της Ν.Δ. και προσωπικά του Κυρ. Μητσοτάκη που στέλνει μηνύματα σε διάφορες πλευρές, όπως ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κ.α., υπογραμμίζοντας ότι σε αυτή την καθοριστική για το μέλλον του τόπου αντιπαράθεση, θα πρέπει κάθε πολιτικός αλλά και κάθε πολίτης να επιλέξει στρατόπεδο. «Καμιά ρητορική προηγούμενων δεκαετιών δε μπορεί να παρέχει άλλοθι σε κανέναν. Ιδιαίτερα σε κόμματα που παραμέρισαν το πολιτικό κόστος και παρά τις διαφορές τους συνεργάστηκαν για την έξοδο της χώρας από την κρίση» αναφέρει σε συνομιλητές του ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Παράλληλα, από το οικονομικό επιτελείο της Ν.Δ. υπογραμμίζουν ότι η άγρια υπερφορολόγηση πνίγει κάθε παραγωγικό Έλληνα. «Η πραγματική οικονομία παραπαίει. Οι στόχοι του προϋπολογισμού ως προς το σκέλος της ανάπτυξης είναι ήδη φανερό ότι πολύ δύσκολα θα επιτευχθούν. Η παιδεία υποχωρεί όπως διαπιστώνει η έκθεση της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Υγεία είναι σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ. Στο δημόσιο στήνεται ένα νέο πελατειακό σύστημα με στρατιές μετακλητών και τη φάμπρικα των αντισυνταγματικών μονιμοποιήσεων» λένε ηγετικά στελέχη.