22 Ιανουαρίου 2017

Οργή βουλευτών και κομματικών στελεχών για την «μεταγραφή» Σκυλακάκη


Ισχυρούς κλυδωνισμούς έχει προκαλέσει, παρά την μεγάλη προσπάθεια του επικοινωνιακού επιτελείου της Ν.Δ. να αποσιωπηθεί το θέμα, η επιστροφή του Θόδωρου Σκυλακάκη και η συμπόρευση με τη νεοφιλελεύθερη Δράση....

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατόπιν «εντολής» της αδελφής του Ντόρας Μπακογιάννη που φαίνεται ότι έχει το «πάνω χέρι» στην Πειραιώς, να προσχωρήσει η Δράση στη Ν.Δ. έχει ξεσηκώσει μεγάλη ομάδα βουλευτών, αλλά και πολλών κομματικών στελεχών και παραγόντων με μακρά πορεία στο κόμμα.
Παρά το γεγονός ότι οι αντιδράσεις είναι έντονες, εντούτοις, ο επικοινωνιακός μηχανισμός της Ν.Δ. υπό την καθοδήγηση του Τάκη Θεοδωρικάκου, έχει σημάνει σιωπητήριο και όλα σχεδόν τα συστημικά ΜΜΕ, πλην 1-2 εξαιρέσεων, και ορισμένων σάιτ, δεν κατέγραψαν τις αντιδράσεις.
Ήδη, έχουν αποχωρήσει στελέχη από τη Ν.Δ. λόγω της έλευσης Σκυλακάκη, όπως ο Θύμιος Λυμπερόπουλος μαζί με τους συνδικαλιστές στο χώρο των αυτοκινητιστών (ΔΑΚΜΜΕ Ταξί) που παρέδωσαν τις κομματικές τους ταυτότητες, ενώ έξαλλος είναι και ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, ο Νίκος Κιουτσούκης και άλλοι συνδικαλιστές και μέλη της λαϊκής δεξιάς.
Επίσης, έχει ενδιαφέρον και η παραίτηση από τη Ν.Δ. της Μαρίας Σταυρινούδη που διετέλεσε βουλευτής Χίου, η οποία επεσήμανε ότι το κόμμα χάνει τον ιδεολογικό του προσανατολισμό και απομακρύνεται από τις ιδρυτικές αξίες και θέσεις του…Και θα ακολουθήσουν και άλλα γεγονότα, λίαν προσεχώς, τα οποία θα διαβάσετε στο Antinews, που δεν κρύβει ειδήσεις, καθώς έχει παρατηρηθεί σιωπητήριο από γνωστά ΜΜΕ και συγκεκριμένους δημοσιογράφους!