7 Ιανουαρίου 2017

Εμείς Γιουσουφάκια και Μπουφόνοι του Βεζύρη δεν πρόκειται να γίνουμε!!




Κατ’ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι δεν απευθυνόμαστε στα troll απ’ όπου κι αν προέρχονται. Αν δηλαδή πρόκειται για διαδικτυακούς καλικάντζαρους που έχουν έδρα την οδό Πειραιώς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι «καλά μωρέ, έτσι θα κυβερνήσετε τη χώρα; Με τις πρακτικές του παρελθόντος ή μ’ αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Αυτό είναι το όραμά σας για μια Ελλάδα που βαράει διάλυση»;....


Δεν απευθυνόμαστε επίσης στους φυγόμυαλους. Εκείνους δηλαδή που νομίζουν ότι με το να μην υπάρχουν φωνές κριτικής, να μην καταγράφεται η αντίθετη άποψη ο Κυριάκος θα γίνει εν μια νυκτί μεγάλος ηγέτης.
 Ίσως κάποιοι να επιθυμούν να υπάρχουν στη ΝΔ μόνο χανουμάκια  και Μπουφόνοι να κάνουν αέρα στον Μητσοτάκη και να του λένε «πολυχρονεμένε μας πασά, είσαι θεός, είσαι παμμέγιστος, προχώρα και μη σε νοιάζει τίποτε».

Τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί και ο βασικός σκοπός τους, πέραν της ανοησίας, είναι να σιτιστούν τώρα ή όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση.
Το «μαρούλι» σκέπτονται και την εξουσία. Πώς θα πιάσουν θεσούλα «συμβούλου» δίπλα στον αρχηγό. Αυτοί καλά κάνουν.
Στη ΝΔ δεν έχουν πάρει το μάθημά τους από το παρελθόν. Οι σύμβουλοι κατέστρεψαν και τον Καραμανλή  οι σύμβουλοι και τον Σαμαρά. Πάλι τα ίδια θα ζήσουμε δηλαδή όταν η ΝΔ αναλάβει την εξουσία;
Αυτή είναι μωρέ η αγάπη σας για την πατρίδα;
Πώς θα είστε στον πρωινό καφέ του Κυριάκου και πώς θα μπουκάρετε στο Μαξίμου;
Αν θέλετε να είστε οι «γαλάζιοι»… Καρανίκες με γεια σας με χαρά σας.
Εμείς γιουσουφάκια  και  Μπουφόνοι του Βεζύρη δεν πρόκειται να γίνουμε.

Απευθυνόμαστε κατά κύριο λόγο στους τίμιους και υγιώς σκεπτόμενους Νεοδημοκράτες.
Σ’ εκείνους που θέλουν κάτι περισσότερο για τη χώρα, όχι μια από τα ίδια.
Σ’ αυτούς που βρέξει – χιονίσει ΝΔ θα ψηφίσουν γιατί πιστεύουν ότι η λαίλαπα της Αριστεράς μόνο έτσι θα γιατρευτεί.
Σ’ όλους αυτούς λοιπόν λέμε να διαβάζουν καλά τα άρθρα που γράφουμε για τη ΝΔ και τον Κυριάκο.
Εκεί την εκφράζουμε την αγωνία μας και μόνο για την Ελλάδα. Όχι για τη ΝΔ, τον Κυριάκο, τον Σαμαρά ή όποιον άλλον. 
Αυτό που λέμε κάθε φορά που γράφουμε ένα άρθρο για το κόμμα είναι ότι προηγείται η πατρίδα, όλοι οι υπόλοιποι δεν είναι τίποτε μπροστά στο βασικό διακύβευμα.
Να σωθεί η χώρα, να πάει μπροστά, να αλλάξουν οι Έλληνες. Αν υπάρχει ένας ηγέτης που μπορεί να υπηρετήσει αυτό το όραμα τότε ας είναι και ο διάβολος ο ίδιος.
Παραμερίσαμε την… απέχθεια για το Μητσοτακέικο και για όσα έχουν κάνει ο πατριάρχης ή η Ντορούλα για τον τόπο. Είπαμε ότι αφού ο κόσμος της ΝΔ επέλεξε τον Κυριάκο, κι εμείς μαζί του είμαστε.
Ούτε υστερόβουλα, ούτε με μίσος εναντίον του. 
Αλλά με σκοπό μόνο να κάνουμε κριτική στα κακώς κείμενα προκειμένου να γίνει καλύτερος αρχηγός και καλύτερος πρωθυπουργός.
Αν ο ίδιος ο Κυριάκος δε θέλει να γίνει και ακούει μόνο τους σφουγγοκωλάριους του κόμματος και τους περαστικούς έξω από την Πειραιώς τότε πολύ σύντομα θα είναι παρελθόν κι αυτός. Εμείς όμως θα του θυμίζουμε «σου τα λέγαμε Κυριάκο και δεν μας άκουγες».
Εν κατακλείδι: Όποιος ονειρεύεται μια Ελλάδα καλύτερη είναι μαζί μας και είμαστε μαζί του. Όποιος δεν θέλει να διαβάζει κριτικές και να μη μαθαίνει τι συμβαίνει πραγματικά στη ΝΔ ας πάει στα sites που γλείφουν από το πρωί ως το βράδυ και κοιμίζουν τους οπαδούς. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Εδώ είμαστε για να δείξουμε ότι αξίζει μια καλύτερη ΝΔ για την Ελλάδα και μια καλύτερη Ελλάδα για τους Έλληνες. Τουλάχιστον τους υγιώς σκεπτόμενους.
Υ.Γ  Και μην διαστούν κάποιοι να τρέξουν να πουν ναι ρε Σαμαρίκος τα γράφει τα ίδια και ποιο αυστηρή κριτική κάναμε στον Σαμάρα  μέσα από εδώ…… αλώστε είναι γνωστό των πάντων ότι είμαι ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ  ποτέ δεν το αρνήθηκα και δεν το έκρυψα !!