12 Ιανουαρίου 2011

Αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου τοποθετείται ο τέως Βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος

Η μεθοδικότητα αλλά και η διορατικότητα του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά με την χειρουργική τεχνική του ανασχηματισμό στην μεγάλη γαλάζια παράταξη.  



Άνθρωποι κλειδιά σε θέσεις κλειδιά που θα ξεκλειδώσουν όχι μόνο την πόρτα για την εξουσία αλλά με αυτοσκοπό την έξοδο της χώρας από την δίνη του οικονομικού μαρασμού και της εθνικής κατάθλιψης.


Από τις πιο έξυπνες κινήσεις ήταν αυτές στον τομέα της επικοινωνίας και την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Μιχελάκη ως εκπροσώπου τύπου, ενός ανθρώπου που ξέρει αλλά και τον ξέρουν στα Μέσα Ενημέρωσης με πορεία και περγαμηνές.


Αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου τοποθετείται ο τέως Βουλευτής Έβρου Άκης Γεροντόπουλος ο οποίος στο τιμόνι του τμήματος των Περιφερειακών Μέσων της Ν.Δ που θα παραμείνει, από την ημέρα που ανέλαβε έδωσε και δίνει καθημερινά το δικό του στίγμα αναδεικνύοντας μια καλοδουλεμένη μηχανή με νέες φρέσκιες ιδέες και προτάσεις.


Αναμφίβολα λοιπόν η τοποθέτηση των δύο αντρών και το δίδυμο Μιχελάκη-Γεροντόπουλου στο επικοινωνιακό κομμάτι της Ν.Δ μαζί και με την Δικηγόρο Βασιλική Τζότζολα η οποία θήτευσε δίπλα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο είναι το εναρκτήριο λάκτισμα για μια νέα εποχή στον τομέα της επικοινωνίας στην μεγάλη γαλάζια παράταξη.