28 Ιουνίου 2011

Ψεύτης και έκθετος ο Τζανής στο Κερατσίνι !!


 Πολιτικό ,νομικό, και διοικητικό σκάνδαλο συνταράσσει  τον δήμο Κερατσινιού –Δραπετσώνας

Ο σημερινός δήμαρχος κ.Λουκας Τζανης  «εμπλέκεται» στην δίνη ενός μεγάλου ,
Πολιτικού διοικητικού σκανδάλου  που βρίσκεται σε εξέλιξη .

Συγκεκριμένα πρόκειται για την υπόθεση μεταφοράς στον δήμο Κερατσινιού-Δραπετσώνας της μοναδικής υπαλλήλου της ΑΝΔΗΠ η οποία ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ μέχρι σήμερα την κ.  Α.Ζ
(περισσότερα στοιχεία έχουμε στα χέρια μας )
Παρά τα δυο (2) ομόφωνα ψηφίσματα του δημ. Συμβούλιου –ένα επί δημαρχίας κ. φ. Μελά  το 2010 και ένα επί δημαρχίας  κ.Λουκα Τζανη πρόσφατα  και παρά τις ευεργετικές διατάξεις του άρθρου 269 του  ν. 3463/2006, η δημοτική αρχή Κερατσινιού Δραπετσώνας  ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ (!!) Και δεν προβαίνει στην υλοποίηση των δυο ομόφωνων αποφάσεων ,της κείμενης νομοθεσίας αλλά και της συναινετικής στάσεως της περιφέρειας .

Ο κ. Λουκάς Τζανης που είχε ασκήσει κατά το παρελθόν δριμύτατη κριτική στον κ. Φ Μελά  για το συγκεκριμένο θέμα  (τον κατηγορούσε ευθέως για καθυστέρηση έναρξης των διαδικασιών επαγγελματικής αποκατάστασης της υπαλλήλου , για παραχάραξη των πρακτικών του δημοτικού συμβουλίου αλλά και για προσθήκη στο ομόφωνο ψήφισμα  Νομικής  γνωμοδότησης  ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΘΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙΣΗΣ ), «Ανέκρουσε  πρύμνα»  θέτοντας σε κίνδυνο τη σοβαρότητα της πολιτικής του υπόστασης .
Να σημειωθεί  πως ο κ. Τζανης  είχε «πολεμήσει »υπέρ της συγκεκριμένης υπάλληλου με πύρινες τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια και με σκληρά άρθρα στην προσωπική του  Εφημερίδα  «ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»
Όσοι πάντως γνωρίζουν το θέμα  διαπιστώνουν ένα κατευθυνόμενο πισωγύρισμα  στην στάση του κ. δήμαρχου που διαπιστώνεται  από τα παρακάτω :
1)κατά την διάρκεια της πρόσφατης αλληλογραφίας ανάμεσα στο δήμο και την περιφέρεια   ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ παρεμβάσεις διοικητικών υπαλλήλων του δήμου ,οι όποιοι επικαλούμενοι  δημαρχιακές εντολές προσπάθησαν να «πλήξουν »την υπόθεση στην ουσία  της .
Στις καταλυτικές αποκαλύψεις ο κ.Λουκας Τζανης προφασίζεται άγνοια και πέραν τούτου….ουδέν πράττει!!

2) ο φάκελος αποστέλλεται στην περιφέρεια με ακρωτηριασμό των στοιχείων εκείνων που εδραιώνουν την πεποίθηση του ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ της υπαλλήλου με την ΑΝΔΗΠ
(αφαίρεση της δεύτερης σύμβασης)

3) Αποστέλλεται  το ΟΜΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ
Με συνοδευτική εισήγηση αρνητική .!!
(Η πολιτική σχιζοφρένια στο αποκορύφωμα της )

4)ο δήμαρχος παρακάμπτει τα ένσημα 13 χρόνων αλλά και την δικαστική απόφαση που σαφώς προσδιορίζει τη σχέση αορίστου χρόνου της υπαλλήλου με την ΑΝΔΗΠ
Και επικαλείται τους πίνακες προσωπικού τελευταίας έκδοσης της ΑΝΔΗΠ
(οι πίνακες προσωπικού για όσους ξέρουν  δεν αποτελούν ούτε ΦΕΚ , ούτε προεδρικό διάταγμα , ούτε  θέσφατο ιδιαίτερα  όταν στην πατρίδα μας οι πίνακες  διαμορφώνονται κατά το δοκούν .)
Η αναφορά του κ. Λουκά Τζανη στην πάρεδρο και στο ενδεχόμενο αντιδράσεως της  στερείται  σοβαρότητας γιατί σε μια  Ομόφωνη απόφαση ενός Δημ. Συμβουλίου  η πάρεδρος δεν παρεμβαίνει  .

Τελειώνοντας  θέλουμε να τονίσουμε  πως ο κ. Λουκάς Τζανης  με την παρελκυστική και επαμφοτερίζουσα τοποθέτηση του , οδηγεί τον εαυτό του σε πλήρη απομυθοποίηση (το καλό παιδί που ….μάχεται υπέρ του δίκαιου ),ενώ αρνούμενος να πράξη τα αυτονόητα –υπό την πίεση προφανώς των νέων εκλεκτών του – οδηγείται σε πολιτική περιπέτεια αφού υπάρχουν πολιτικοί νομικοί και διοικητικοί κύκλοι ,που γνωρίζουν το γεγονός και επιθυμούν την άρση της κατάφωρης αδικίας , την αποκατάσταση  της τρωθείσης  από πολλές πλευρές  νομιμότητος και την ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ  της ομοφώνου αποφάσεως , γνωστού όντος ότι η πολιτική απόφαση –ψήφισμα καταργεί κάθε προηγούμενη διαδικασία –απόφαση διαμορφώνοντας νέα δεδομένα