9 Μαρτίου 2012

Αναγνώστης αναφέρει ότι ο Σαμαράς θεμελιώνει τη γέφυρα του αύριο!

Από τη γενέτειρά του και με μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Συγκεκριμένα θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των θεμελίων της Γέφυρας του Περιμετρικού δακτυλίου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Το Σάββατο 10/3/2012 στις 10:30 δίπλα από τις όχθες του ποταμού Νέδοντα θα βάλει το θεμέλιο λίθο συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υποδομών κ. Μάκη Βορίδη και το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα.
Από εδώ ξεκίνησαν όλα. Το ρυάκι της Μεσσηνίας έγινε ποτάμι και κατέκλυσε ολόκληρη τη χώρα. Δύο χρόνια μετά, ο Αντώνης Σαμαράς, Αρχηγός της μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης, ξεκινάει από την Καλαμάτα τη μάχη για να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της...
Οι διαχρονικοί και πιστοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά, τα μέλη της Ν.Δ. και όλοι οι Μεσσήνιοι θα είναι παρόντες στο πλευρό του Ηγέτη της Κεντροδεξιάς παράταξης και αυριανού Πρωθυπουργού. Στις φωνές που προσπαθούν να προβοκάρουν και στις φήμες που κυκλοφορούν για προσπάθεια έντασης κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά η απάντηση των Μεσσηνίων θα είναι αντίστοιχα σκληρή και χωρίς αστική ευγένεια.

Είμαστε πολλοί, Είμαστε Πατριώτες, Είμαστε Νεοδημοκράτες, Θα είμαστε Αυτοδύναμοι!

Αναγνώστης